Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  01-03-2021

  DIY: lijstenwand in een handomdraai + winactie

  Voor deze DIY ging ik aan de slag met de muur in de hal. Die was ontzettend saai. Maar gaten boren? Welnee, daar had ik helemaal geen zin in (stel je eens voor als ik toch wat anders wil). Hoe ik dat deed, lees je hier. Oh, en ik kom met een hele leuke actie voor je eigen mini make-over…

  Kijk, dat klinkt best interessant, toch? Want hoe vaak wil ik iets wel niet veranderen in huis. Met de Verstelbare Klevende Spijkers creëerde ik in een paar minuten tijd een inspirerende lijstenwand. Je hoeft er niet eens een echte klusser voor te zijn (ik voelde me ontzettend aangesproken). Maar er kwam ook een gouden spuitbus aan te pas.

  Benieuwd naar de DIY video? Die bekijk je hieronder. Oh, en vergeet vooral niet even naar beneden te scrollen voor een hele leuke actie waarbij ik je nodig heb…

  Gaan je handen nu kriebelen?!

  Goed nieuws, want ik zoek insiders die iets moois willen maken van hun muurtjes. Ben je een van die gelukkigen, dan ontvang je van mij een pakket van tesa waarmee je thuis zelf aan de slag kunt. Onder de mooiste DIY’s verloot ik één winnaar die een tesa shoptegoed wint van €200. Via deze link kun je je aanmelden. Succes.

  Ik maakte eerder DIY’s voor tesa, die bekijk je hieronder:

  * Dit is een inspirerende samenwerking met tesa. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu