Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Dit vonden jullie de leukste woontips van 2018 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  24 december, 2018

  Dit vonden jullie de leukste woontips van 2018

  Het afgelopen jaar gingen alle hometours gepaard met woontips uit het desbetreffende huis. Er kwamen 23 hometours online met de bijbehorende woontips. De vijf meest populaire zette ik voor je op een rij. Wat dacht je van pronken met een wandkleed, je planten een bad geven én de Ivar kast als inspiratie hoekje…

  Woontip favoriet 1: Hollandse meesters op de muur

  Dit vonden jullie de leukste woontips van 2018

  In het huis van Sandra van Finntage was het al snel duidelijk wat de eyecatcher in zowel haar eethoek als woonkamer was, namelijk de Hollandse meesters op de muur. Waarom naar een museum te gaan als je ook thuis kunt genieten van kunst? Sandra koos voor in de eethoek voor het werk van Jan van Huysum (Stilleven met bloemen). In de woonkamer hing ze het werk van Martinus Nellius (Stilleven met peren). Deze muurparels lijken net echt, maar het zijn reproducties afgedrukt op texiel. Meer over deze knapperds vind je in dit artikel over de Hollandse meesters op de muur.

  Bekijk hier de hometour bij instagrammer Sandra van Finntage.

  Woontip favoriet 2: kies voor een wandkleed

  Dit vonden jullie de leukste woontips van 2018

  Wat was de hometour bij Roel uit Laren leuk. Dat had niet alleen te maken met de versgebakken cake die op stagiaire Lisa en mij wachtte. Roel bleek zelf ook bere gezellig, net als de hond. Boven zijn bank heeft hij een wandkleed hangen die de zithoek direct meer sjeu geeft. En toen dacht ik: zo’n wandkleed is niet eens zo gek. Meer over dit wandkleed kun je lezen in het artikel wat ik eerder schreef: kies eens voor een wandkleed.

  Bekijk hier de hometour in het luxe voor een prikkie stulpje van Roel uit Laren.

  Woontip favoriet 3: geef je planten een bad

  Dit vonden jullie de leukste woontips van 2018

  Het huis van Sandra bleek favoriet bij jullie. Ook de tweede woontip uit haar huis werd goed bekeken. Sandra’s huis staat namelijk vol met planten. Echte, welteverstaan. En dan is vaak de tweede vraag: hoe geef je ze allemaal in godsnaam water? Sandra was daar heel duidelijk over: ze geeft haar groene vrienden om de week een dompelbadje. Gaan ze flink van groeien zo te zien. Meer hierover vind je in het artikel over deze zeer groene woontip.

  Woontip favoriet 4: de IVAR kast als inspiratie hoekje

  Dit vonden jullie de leukste woontips van 2018

  De hometour bij Kiki uit Amsterdam was een van de laatste van 2018. Toch staat een van de woontips uit haar huis hoog in mijn statistieken.  Kiki gebruikte namelijk een aantal IVAR kasten als inspiratie hoekje, waar ze van alles op stalt. Van heel veel kaarsjes en kandelaars tot aan planten, een dierbaar item van haar oma en andere bijzondere snuisterijen. Normaliter geeft men de IVAR kast altijd een likje verf, maar Kiki hield ‘m au naturel. Doet ze goed. Meer lezen hierover bekijk dan de woontip uit haar huis wat eerder online stond.

  Bekijk hier de hometour in het romantische stulpje van Kiki uit Amsterdam.

  Woontip favoriet 5: style je huis met edelstenen en kristallen

  Dit vonden jullie de leukste woontips van 2018

  Wat vond ik het leuk om bij Florine in Den Haag binnen te kijken. Deze mommy blogger en vlogger werkt namelijk met veel edelstenen en kristallen in huis. Waarom? Ze geven een beter vibe aan je huis. Sindsdien ben ook ik om en heb ik het afgelopen jaar al meerdere edelstenen en kristallen aangeschaft. En echt, het werkt! Meer hierover vind je in de woontip over deze edelstenen en kristallen in huis.

  Bekijk hier de hometour in het meisjesachtige huis van Florine uit Den Haag.

  Beeldcredits:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com
  Beeld 5 ©Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com.

  Eén reactie op “Dit vonden jullie de leukste woontips van 2018”

  1. Rachel schreef:

   Ik ben enorm benieuwd naar die kristallen, ik heb er al een aantal maar het kan altijd meer hahah

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu