Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Dit hotel in Parijs is een mix van retro, kleur en kunst - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  21 november, 2017

  Dit hotel in Parijs is een mix van retro, kleur en kunst

  Dit hotel is een droom om in te overnachten voor iedereen die houdt van veel kunst en retro. Eens in de zo veel tijd licht ik hier een hotel uit, uit binnen- of buitenland. Dit keer is het de beurt aan het CitizenM hotel in Parijs, vlakbij Gare de Lyon. Prachtig hotel, mocht je binnenkort in Parijs verblijven.

  Dit hotel is perfect voor mensen die veel reizen voor hun werk. Lange wachtrijen om in te checken heb je hier niet door de self check-in service. Ideaal wanneer je zo snel mogelijk naar je kamer wilt om uit te rusten. Vanaf de entree loop je door naar het woongedeelte van het hotel, waar er genoeg ruimte is om te ontspannen of nog even te werken.

  Als businessvrouw- of man biedt het CitizenM je genoeg mogelijkheden. Zo is er een businessruimte, goede wifi en heeft elke kamer een smart TV. Al denk ik dat toeristen zich hier ook prima kunnen vermaken. Leuk detail is nog dat het hotel verschillende kunstenaars en straatartiesten heeft ingehuurd voor de kunst in het hotel.

  Overnachten in dit hotel kun je vanaf €115 voor twee personen.

  citizen8citizen9 citizen10 citizen11 citizen12 citizen13 citizen14 citizen citizen2 citizen4 citizen5 citizen6 citizen7

  Beeld gevonden via:

  Citizen M

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu