Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Dineren in een oud fabriekpand @ Usine in Eindhoven - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  26 februari, 2016

  Dineren in een oud fabriekpand @ Usine in Eindhoven

  Als je in Eindhoven bent, mag je Usine zeker niet missen. Op ongeveer vijf minuten lopen van het centraal station bevindt zich in de lichttoren dit coole café-restaurant  En ja, de naam zegt het eigenlijk al; Usine was vroeger een fabrieksgebouw waar het tegenwoordig supergezellig eten is.

  Wanneer je binnenkomt, ontgaat je het industriele interieur zeker niet. Usine heeft een lange bar met daarnaast een deels open keuken. Je hebt aardig wat keus voor een zitplaats: er staan kleine en grote, ronde en vierkante, hoge en lage tafels en daarnaast staat er ook nog een mooie leestafel. Aan het hoge plafond hangen verschillende lampen, ook leuk om naar te kijken als je even geen zin hebt om met je tafelgenoot te praten…

  Dineren in een oud fabriekpand @ Usine

  Maar natuurlijk kun je niet alleen je ogen uitkijken naar dit mooie industriële interieur, ze hebben ook een uitgebreide en heerlijke menukaart, voor ieder wat wils. In de zomermaanden (lees: met mooi weer) kun je ook op het grote terras zitten. Fijn.

  En nog één ding: ga vooral ook even naar het toilet; dat interieur mag er ook zijn. Ok, ok.. nog één ding dan: Usine heeft een eigen kiosk. Hier kun je allerlei typische Usine-artikelen kopen. Ik ben fan!

  Waar vind je het?!
  Usine vind je in Lichttoren 6 in Eindhoven.

  Dineren in een oud fabriekpand @ Usine Dineren in een oud fabriekpand @ UsineDineren in een oud fabriekpand @ Usine

  Beeld gevonden via:

  Usine

  Lees hier alle posts van Ruth. 

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu