Deze stilvolle afzuigkappen zie je bijna niet en maken geen geluid

Op Instagram plaatste ik onlangs een stilvol kiekje van mezelf op de rotsen op Capri, uitkijkend op zee. Verder geen omschrijving erbij. Tja, wat zou ik hier nou mee bedoelen? Het was om de afzuigkappen van Novy te promoten. Wat blijkt: deze afzuigkappen gaan op in je interieur én maken geen lawaai. Fijn!

Het mag wel wat meer sexy in de keuken

Wellicht heb jij hetzelfde als ik: functionele apparaten in huis vind je maar een doorn in het oog. Denk maar aan die stomme waterkoker, een kattenbak, prullenbakken en met dit mooie weer: een ventilator. Allemaal apparaten die van mij wel wat meer sexy mogen. Zo ook dus de afzuigkap. Het zijn vaak van die lompe dingen die ontzettend veel lawaai maken. In de keuken van menig interior junkie moet natuurlijk ook de afzuigkap mooi opgaan in het interieur. Het liefst eentje die er niet uit ziet als afzuigkap. En als hij ook nog eens geruisloos zijn werk doet oftewel ‘stilvol’ is (alsof ik in gedachte nog op die rots op Capri zit) , heb je helemaal mijn interesse.

Deze afzuigkappen zie je bijna niet en maken geen geluid

Novy komt met verschillende afzuigkappen waarbij ik vooral de Pure’line afzuigkap en The One afzuigkap mijn favorieten zijn. Deze zijn zo verwerkt in de keuken dat je niet eens merkt dat het er is om luchtjes op te zuigen. De Pure-line zit verwerkt in het plafond en is gewoon te bedienen vanaf de kookplaat (let er wel op dat de kookplaat dan ook van Novy is).

Zo kun je nog eens een goed gesprek volgen

De One is een design afzuigkap en kookplaat in één uitgevoerd in een zwart jasje van opaak glas. De afzuigkap zit in het midden van de kookplaat en zuigt tijdens het koken de kookdampen meteen op. Daarnaast werkt hij super stil zodat je nog eens een goed gesprek kunt voeren tijdens het koken of ondertussen naar je favoriete serie kunt kijken (guilty). Na het koken verdwijnt deze design afzuigkap in de kookplaat, alsof ‘ie er nooit is geweest en kun je de kookplaat makkelijk schoonmaken.

Deze afzuigkappen zie je bijna niet en maken geen geluid

Deze afzuigkappen zie je bijna niet en maken geen geluid

En nog even over de kookplaat die erbij hoort: deze is een inductiekookplaat met vier octagonale zones met een vermogen tot 3700W per zone. Daarnaast beschikt de kookplaat door de automatische bridgefunctie over twee extra grote kookzones die ideaal zijn om iets op te grillen (hamburgers bijvoorbeeld of tonijn). Door de afzuigkap hoef je niet nog eens dagenlang na te genieten van de luchtjes in huis én is het goed voor je energierekening omdat lucht niet meer naar buiten afgevoerd moeten worden.

Keukenplannen?!

Novy heeft trouwens nog veel meer coole afzuigkappen zoals eentje die meteen ook een lamp is. Meer weten, check dan de website van Novy.

* Dit is een inspirerende samenwerking met Novy. Door samenwerkingen met deze merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

Reageer ook