Deze hanglamp bestaat uit vijf verschillende lampen

Bij de woonvondsten probeer ik altijd iets uit te lichten wat iets bijzonders heeft. Ze heten natuurlijk niet voor niets ‘vondsten’. Deze keer vond ik een hele leuke hanglamp voor boven de eettafel bijvoorbeeld. Wat de lamp bijzonder maakt, is dat deze verschillende lampenkappen heeft…

Deze hanglamp heeft vijf lampjes, allemaal in verschillende vormen en kleuren. Door de verschillende vormen en kleuren, heeft de hanglamp een speelse uitstraling en is daarom bijvoorbeeld heel leuk voor boven de eettafel als eyecatcher. De lampenkappen zijn allemaal gemaakt van glas en de stang van metaal. De hanglamp meet 150 x 120 x 26 cm (hoogte x breedte x diepte). Waar zou jij deze ophangen?

12 reacties

Plug -

Lampen te koop bij Home 24

Kelly -

Er zit geen link in de dik gedrukte woorden, waar is deze lamp te koop?

michal -

Ik kan de link niet openmaken, waar kan ik deze mooie lamp vinden?

Anneleen -

Hallo, leuke lampen zeg! De link werkt echter niet meer. Waar kan ik de lampen ergens terugvinden of kopen? Bedankt! Groetjes, Anneleen

Hans -

Hi Elisah,

Vermoedelijk ligt het aan mij maar ik word niet doorgelinkt met de dikgedrukte woorden :-(. Kun je mij helpen met de link naar de webshop?

Alvast bedankt!

Ingrid -

Een super gave lamp! Helaas kan ik nergens een link openen waar ik de lamp kan kopen? Ik probeer de dikgedrukte woorden, maar er wordt geen link geopend! Kan je mij verder helpen?

Naima -

Waar is deze lamp te koop? Zie nergens een link😞

interiorjunkie -

Alles wat dikgedrukt is, is een link 😉

Charlotte -

Beste Elisah
Helaas lukt het mij ook niet, de woorden zijn dik gedrukt maar je kan er niet op doorlinken,
Ik zou graag de link zien!
Groet Charlotte

Elise -

Wat een geweldige lamp! Waar zou ik deze kunnen vinden? Ik overweeg hem voor boven mijn eigen eettafel :-)

interiorjunkie -

Via de link kom je op de webshop 😉

Groetjes,
Elisah

Tess -

Er staat nog steeds geen link bij de dikgedrukte tekst. Maar voor iedereen die zoekt, check het hier >>https://www.home24.nl/product/hanglamp-brooklyn-i-metaal-glas-5-lichtbronnen-e3984-7128

Reageer ook