Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Designtrip Kopenhagen + beetje moe | INTERIORJUNKIE | Vlog #71 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  23-05-2022

  14 december, 2018

  Designtrip Kopenhagen + beetje moe | INTERIORJUNKIE | Vlog #71

  Mazzelaar als ik ben, nodigde Sonos me uit om naar Kopenhagen te vliegen voor de lancering van de HAY x Sonos speaker, een kekke speaker in mierzoete kleurtjes. Daarnaast schoot ik weer een keukenkijker, overnachtte in een design hotel in Rotterdam én gaf ik een instagram workshop in het KARWEI huis.

  Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  Nog meer video’s vol wooninspiratie en hometours:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu