Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De tropen in huis halen doe je zo - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-05-2023

  26 februari, 2018

  De tropen in huis halen doe je zo

  Wie is er met mij en wil het liefst meteen vertrekken naar een warm, zonnig eiland? Hier in Nederland mogen we al blij zijn wanneer het een keer niet regent. Was het vertrekken naar de tropen maar zo makkelijk, he? Gelukkig kunnen we wél wat tropische sferen in huis halen en dat doe je zo.

  Eens in de zo veel tijd licht ik een hotel in binnen- of buitenland uit en dit keer is het de beurt aan het Coral Sands hotel op de Bahamas. Over tropische eilanden gesproken… Naast de omgeving waar dit hotel zich in bevindt (zucht), is er nog iets waarom dit hotel mij een heerlijk verblijf lijkt. Dit hotel weet namelijk perfect de tropen van buiten, naar binnen te halen.

  En ja, natuurlijk helpt het uitzicht naar buiten enorm mee, maar met de juiste kleuren en materialen creëer je dat gevoel ook binnen. Het hotel heeft de kamer heel licht ingericht. Veel wit, veel (licht)blauw en natuurlijke materialen, zoals hout en riet. Hier en daar wat tropische planten et voilà, je eigen strandhuisje. Mocht je heel graag de zomer in huis willen halen, bekijk dan hieronder de foto’s van dit prachtige hotel. Maar je kunt er ook voor kiezen om gewoon naar de Bahamas te vertrekken (zou ik ook doen).

  coral-sands coral-sands4 coral-sands3 coral-sands5 coral-sands8 coral-sands6 coral-sands7

   

  Beeld gevonden via:

  Coral Sands Hotel, Bahamas

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu