Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

De tijd lezen op dit klokje is een feest - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  23-05-2022

  3 september, 2017

  De tijd lezen op dit klokje is een feest

  Zeg nou eens eerlijk: kijk jij nog op een echte klok? Ik heb al jarenlang geen klok aan de muur hangen. Laat staan een klok op mijn nachtkastje. Nee, ik kijk altijd op mijn mobiel. Ik heb niet eens een horloge. Zonde eigenlijk. Dit klokje mag best in mijn huis pronken. Hij is namelijk ook nog eens roze…

  Dit rosé gouden klokje kun je op verschillende manieren in huis stallen: aan de muur, staand of half liggend. Zo verveelt ‘ie nooit. Zet ‘m op je bureau, nachtkastje of doe ‘m voor de grap op je toilet. Ook leuk: koop er meerdere en hang ze allemaal bij elkaar aan de muur als een knipoog naar de tijd. Of zet elke klok op een andere tijdzone. Kortom: genoeg leuks te doen met dit klokje. Hij meet trouwens 15 x 15 cm, dus klein genoeg om een toch nog een mooi plekje te geven in huis.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu