Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De kerstboom pronkt weer in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-05-2023

  De kerstboom pronkt weer in huis

  Ja hoor, hij staat er weer: dé kerstboom. Groter en voller dan vorig jaar. Hij kon nog nét in de woonkamer met zijn 2.70 meter, 27 meter snoer en 4500 lampjes. Ik ben helemaal klaar voor Kerstmis.

  Zoals elk jaar staat er een kunstkerstboom in de woonkamer. Gewoon omdat ik geen zin heb om een echte boom drie hoog naar boven te sjouwen (en na de kerstdagen een kerstboom die uitvalt, naar beneden te tillen). Maar ook omdat mijn kerstfiguurtjes dan beter hangen; de takken blijven altijd mooi staan.
  De afgelopen weken verzamelde ik weer wat mooie kerstfiguurtjes (zoals jullie wel weten, is elk jaar de regel: géén ballen, alleen kitscherige figuurtjes). Zo scoorde ik in New York de yellow cab en de Empire State Building, in Munster gooide ik de Big Ben, een badeend en een skilift in mijn winkelmandje, bij de Action tikte ik wat kerstige krokodillen op de kop, kocht ik bij Sissy-Boy een robot en een uil en kon ik het bij de Bijenkorf  afgelopen week niet laten om mijn boom nog even uit te breiden met een kauwgomballenautomaat, een ijscowagen en een ananas (!).
  Afgelopen januari kocht mamslief nog een enorme hamburger en een hotdog voor me. En zie hier: de boom is af! Voor iedereen die denkt ‘wat is de boom aan de onderkant zo kaal’: als je een kat hebt, dan weet je wel waarom.. !
  Ik kan niet wachten om na de feestdagen weer flink te shoppen, want in deze boom geldt ook: hij kan niet vol genoeg zitten..
  De kerstboom pronkt weer in huiskerstboom10 De kerstboom pronkt weer in huis De kerstboom pronkt weer in huis De kerstboom pronkt weer in huis De kerstboom pronkt weer in huis De kerstboom pronkt weer in huis De kerstboom pronkt weer in huisDe kerstboom pronkt weer in huis
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  5 reacties op “De kerstboom pronkt weer in huis”

  1. […] iedereen heeft zo veel ruimte in huis voor zo’n mooie, kitscherige en gigantische kerstboom. Maar dat is geen reden om je huis niet op te fleuren met leuke kerstdecoraties. Het hoeft niet […]

  2. Riro schreef:

   Super leuk, mijn moeder heeft ook een figuurtjes boom en ik zelf nu ook, vind het toch gezelliger als gewoon maar ballen.

  3. Peter schreef:

   Hee! wat leuk!
   Ik liep dus ook tegen die skilift aan maar heb hem laten liggen en kom hem nergens meer tegen. Zou je mij soms kunnen vertellen van welk merk hij is? zodat ik hem alsnog kan aanschaffen?
   MVG, Peter

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu