Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De erker als gezellige chillhoek in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  22 juni, 2022

  De erker als gezellige chillhoek in huis

  Een erker is een uitbreiding van een ruimte dat buiten de gevel steekt. Vaak zie je in interieur dat mensen zich hier geen raad mee weten door de vorm. Het hoekje blijft vaak onbenut. Zonde, want je kunt een erker optimaal benutten door er bijvoorbeeld een chillhoekje van te maken.

  Zo heb je twee vliegen in één klap, want zo werk je én die (vaak)oncharmante radiator weg én je hebt er een extra chillplekje bij. Emilie uit Amsterdam creëerde van haar erker een plek waar je niet snel weg wilt. Vanuit hier heb je prachtig zicht op de binnentuin en vooral in de lentemaanden bloeit de seringe op zijn mooist. Je kunt het afstylen met matraskussens op maat of, zoals hier, met enkele sierkussens en een tafellamp. Als er een radiator onder schuilt, zorg er dan altijd voor dat de warmte weg kan.

  Meer zien van deze erker en meer uit het huis van Emilie? 

  Goed nieuws want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Emilie? Volg haar dan op Instagram via Emilie Sobels of Hashtag Workmode of The Self-Made Summit

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Emilie:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu