Coole woonaccessoires voor in huis

Coole woonaccessoires voor in huis

Onlangs kon je lezen over mijn nieuwste Japanse bloesemboom gevonden bij Zomers Bloemen in Rotterdam. Maar wist je dat deze winkel ook hele fijne woonaccessoires heeft..

Na mijn vorige post over de prachtige woonaccessoires van Zomers, kon ik het niet laten om nog meer te kiekjes te maken van een aantal woonaccessoires die je in de winkel en online kunt shoppen.

Naast mijn favoriete geurkaarsenmerk Fornasetti (zo mooi, maar o zo duur!) bestaan er ook heerlijke geurende kaarsen van Cire Trudon. Dit exemplaar is een limited edition in samenwerking met Giambattista Valli en ruikt naar mijn favoriete bloem: de roos. Deze is ook zeker niet goedkoop (€80) maar wellicht heb je iets te vieren en kun je het jezelf (of een ander) cadeau geven.

Coole woonaccessoires voor in huis
Coole woonaccessoires voor in huis
Coole woonaccessoires voor in huis

Een andere accessoire waar mijn oog op viel was deze schaar van handgemaakt leer en ijzer. Hij doet me een beetje qua vorm denken aan die van HAY. Leuk er je keukenla mee op of stal hem – net zoals ik deed – op een dienblad.

Meer accessoires vind je op de website van Zomers Bloemen. Of hop even langs in de winkel in de van Oldenbarneveltstraat 144 in Rotterdam.

Meer leuks uit mijn appartement:

1 reactie

Suzanne Gerards -

Prachtige accessoires, vooral de schaar van handgemaakt leer vind ik prachtig.

Reageer ook