Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Coole shop: pop-up winkel Wolford - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-05-2023

  29 november, 2014

  Coole shop: pop-up winkel Wolford

  Ken jij het Oostenrijkse merk Wolford vol met warme mode en accessoires om heerlijk in weg te kruipen op de bank? Maandag opent er een pop-up store op Schiphol met een hele coole uitstraling..

  Merino wollen truien en kasjmieren plaids. Zo kom ik de gure herfstmaanden wel door. Nu het steeds kouder begint te worden, en de kachel steeds hoger wordt gezet bij mij thuis, hijs ik me dagelijks in een dikke trui (tropisch bloed..).

  Ben je vanaf 1 december in de buurt van Schiphol hop dan zeker even langs in de Wolford pop-up store die ter ere van de lancering van de Pure 50 thight. De shop doet me erg denken aan een post die eerder op de site stond en ging over zwarte raampartijen en douchecabines in de badkamer. De shop opende eerder in het treinstation van Milaan en telde 18m2 en was volledig gemaakt van glas en zwart staal met koperen paspoppen (like!). Natuurlijk pronkten er in de shop campagnefoto’s van Mario Testino (een van mijn favoriete fotografen!).

  Wellicht is Schiphol iets minder fancy als achtergrond dan het prachtige treinstation van Milaan maar ik ben zeker benieuwd hoe de pop-up shop van Wolford eruit gaat zien. Maandag zullen we ‘t zien..

  Ook leuk: deel een foto van de pop-up shop met als hashtag #wolfordpopup en je mag in de winkels in de P.C Hooftstraat of in de Beethovenstraat (Amsterdam) een cadeautje ophalen!

  Coole shop: pop-up winkel Wolford Coole shop: pop-up winkel Wolford

   

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu