Chillen in een hotel met stunning view: NHOW

Voor Peroni’s campagne Storie di Stile filmde en fotografeerde ik samen met een team in Rotterdam  mijn favoriete spots. Na mijn favoriete bloemenwinkel Zomers Bloemen staat mijn nieuwste spot online; het NHOW hotel!

Skyline van Rotterdam

Als je eens wilt overnachten in de havenstad met een stunning uitzicht op het ‘Manhattan aan de Maas’, dan zit je bij NHOW hotel goed. Ik zit het liefst met een drankje op het zonnige terras waar ik uitkijk over de Erasmusbrug (vanaf je hotelkamer lijken het nét speelgoedauto’s!). Het interieur is om te smullen; veel neon art, strakke meubelstukken en industriële elementen en regelmatig vind je hier ook exposities. Het is dus zeker geen straf om in deze blokkendoos te overnachten.

Op pad in Rotterdam

De volledige fotoreportage kun je bekijken op de website van Peroni’s Storie di Stile. Hier vind je nog veel meer coole hotspots in de havenstad, maar ook in Amsterdam. Enjoy!

Chillen in een hotel met stunning view: NHOW

Reageer ook