Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Budgetproof opbergen? Maak je eigen kast.
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  23 juli, 2018

  Budgetproof opbergen? Maak je eigen kast

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Dit keer ging ik binnenkijken in het girly chic huis van Nina uit Amsterdam. Wat mij meteen opviel in haar woonkamer was de grote zwarte kast. Budgetproof opbergen? Zo deed Nina dat…

  Kijk, een huis kopen, is natuurlijk al een flinke rib uit je lijf. Dan is het helemaal niet zo gek dat je hier en daar op je budget let. Nina en haar vriend Josh wilden heel graag een grote kast in de woonkamer om al hun spullen in te stallen (als een soort van pronkkast) én om de televisie subtiel in te verwerken. Maar om nou meteen een nieuwe kast te kopen, vonden ze iets teveel van het goede.

  Opbergen voor een prikkie

  Ze kozen dus voor een kast op maat. Niet door iemand anders, maar door hunzelf! Nu vindt Nina het sowieso al leuk om dingen zelf te maken in huis (morgen staat bijvoorbeeld weer een super handige woontip uit haar huis online), dus ook voor deze kast ging ze samen met haar vriend in de weer. In de bouwmarkt kocht ze vurenhout en multiplaat liet dat daar op maat zagen. Het bouwpakket werd mee naar huis genomen, in elkaar gezet en na een likje zwarte verf hadden ze hun eigen kast op maat. De kosten? €100! “Het kostte me alleen wel bijna mijn relatie,” grapte Nina.

  Budgetproof opbergen? Maak je eigen kast

  Nog meer zien van het huis van Nina?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Nina met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Nina zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour van het eclectische stulpje van Pien uit Haarlem:

  Beeld © Emma Peijnenburg

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu