Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Boek nu ons natuurhuisje Suikerbossie met Japandi interieur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-09-2023

  22 mei, 2022

  Boek nu ons natuurhuisje Suikerbossie met Japandi interieur

  Na amper 5,5 week klussen, is ons natuurhuisje bijna af! Suikerbossie wordt, al zeggen we het zelf, het mooiste natuurhuisje van Drenthe. We gaven ALLES een likje verf; van het plafond en de muren tot aan sommige meubelstukken en volgende week staan de buitenkozijnen en het speelhuisje op de planning.

  De keuken wordt over 1,5 week gewrapt, het luxe bedlinnen en handdoeken die straks standaard bij je verblijf zitten, gaan volgende week allemaal mee naar Drenthe, er komen een paar nieuwe lampen bij en ik sla nog even wat planten in. Het complete Japandi interieur is nog top secret, maar bij deze alvast een sneak preview. Binnen 2,5 week staat de XXL Suikerbossie Tour live.

  Ook al is het huisje nog niet af, vanaf vandaag kun je alvast wel boeken. Geloof me: dit natuurhuisje WIL je boeken: het staat middenin het Drents-Friese Wold, het heeft panoramisch uitzicht over het natuurgebied waar je de allermooiste zonsopgang pal voor je neus beleeft , je hoort de hele dag de vogels fluiten, de reeen lopen voor je neus, je kunt prachtige wandelingen maken, mountainbiken en heel veel leuke dingen doen met kindjes, zoals belevingspaden, een recreatiemeer en het blotevoetenpad.

  Boek hier ons natuurhuisje Suikerbossie!

  Volg ons via @natuurhuisje.suikerbossie, kom nog meer te weten over het mooiste natuurhuisje van Drenthe en vind de link naar de boekingsite. De vakantiehuis tour gaat binnenkort live. Enne, hopelijk tot snel in ons Suikerbossie…

  Eén reactie op “Boek nu ons natuurhuisje Suikerbossie met Japandi interieur”

  1. Annemarie Ammerlaan schreef:

   Hi,
   Ik heb interesse om het huisje te huren. Hoeveel slaapkamers heeft het huisje en hoeveel personen kunnen erin? Waar kan ik boeken en wat zijn de prijzen?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu