Binnenkijken op zolder!

Binnenkijken op zolder!

Voor deze binnenkijker ging Roza op bezoek bij Annemarie, ze woont sinds 2,5 jaar met veel plezier op een zolder in Den Haag.

Bij binnenkomst is de keuken het eerste wat opvalt. Door middel van slimme oplossingen wordt de ruimte optimaal benut. De wasbak achter de balken en de pannen aan het plafond (zie foto hierboven) zijn mijn favoriet! De weckpotten zijn van haar opa en oma geweest.

Kijk hieronder mee in dit prachtige huisje vol rommelmarkt vondsten!

Binnenkijken op zolder!

Het kastje komt van een kringloop in Zierikzee, de radio is van haar opa en oma geweest en het schilderijtje komt van Ansje Tweedehansje, een tweedehands winkel in Den Haag.

Binnenkijken op zolder!

Het bed maakt Annemarie zelf van pallets, de lamp en de bank komen van IKEA en de platen aan het plafond komen van Ansje Tweedehansje.

Binnenkijken op zolder!

De trui heeft haar moeder zelf gebreid en de dossierkast heeft jaren in de schuur gestaan bij haar ouders.

Binnenkijken op zolder!

De prullenbak links komt gewoon van IKEA en het leuke kastje op wielen is van haar huisbaas, de spiegel en de lamp komen van Ansje Tweedehansje.

Binnenkijken op zolder!

Tekst & beeld Roza Schous

Meer binnenkijkers van Roza:

Roza studeert fotografie aan de Willem de Kooning Akademie in Rotterdam en verzamelt dingen. Haar grootste hobby is dan ook het afstruinen van kringloop winkels en rommelmarkten om zo unieke dingen te vinden voor in haar huis. Ze woont sinds kort in Rotterdam en is de stad dus nog volop aan het ontdekken, de leukste hotspots zal ze natuurlijk delen op Interior Junkie. Volg haar ook op haar Facebook account.

Lees hier meer over Roza en haar woonverslaving.

Reageer ook