Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Binnenkijken in een sprookjesachtige riad - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  20-01-2022

  16 oktober, 2015

  Binnenkijken in een sprookjesachtige riad

  Samen met mijn vriend genoot ik een week van Marrakech, een stad die al lang op onze bucketlist stond. Wat heeft deze stad ons verrast. Voor degenen die nog niet zijn geweest, heb ik maar één advies; ga snel! We verbleven onder andere in deze sprookjesachtige riad..

  Een stad om verliefd op te worden

  Marrakech is maar 3,5 uur vliegen en heeft altijd een aangenaam klimaat; zeker dus ook een aanrader gedurende de herfst en wintermaanden. Bovenal vind je er ontzettend lieve en behulpzame mensen, bijzonder mooie gebouwen en tuinen om te bezoeken, kun je er heerlijk (interieur) shoppen in de souks (of gewoon lekker rondstruinen en verdwalen (want dat doe je sowieso), is het er lekker eten bij heel fijne restaurantjes én vind je er meer dan genoeg ruimte om te ontspannen en romantisch te doen in een van de vele sprookjesachtige riads.

  Binnenkijken in een sprookjesachtige riad

  Twee riads

  Over onze favoriete hotspots lees je binnenkort meer op Interior Junkie, eerst laat ik je graag genieten van het interieur in onze sprookjesachtige riad. Als reis- en interieurfanaten vinden wij het altijd superleuk om tijdens elke stedentrip in minimaal twee hotels te slapen. Het laatste hotel mag behoorlijk luxe zijn, zodat we met een relaxed gevoel de vakantie afsluiten en het vliegtuig in stappen.

  Riad Edward

  Ons eerste sprookjesachtige riad was Riad Edward. Een kleine traditionele riad, een kilometer gelegen vanaf het bekende El Fna plein, dus ongeveer twintig minuten lopen. We kregen elke dag heerlijk ontbijt in ‘ons’ hoekje (zie tweede foto hieronder) en maakten een praatje met de werknemers, zulke lieve mensen die echt waardeerden dat we er waren en het leuk vonden om hun Engels met ons te oefenen. De hele riad was superschoon en fijn Marokkaans ingericht met kelim kussens, lage houten tafeltjes, mooie tegels, veel planten en oosterse lampen. Alle kamers hebben originele tegels, bewerkte cederhouten plafonds én deuren.

  Binnenkijken in een sprookjesachtige riad

  Binnenkijken in een sprookjesachtige riad

  Fijn toeven op het dakterras

  Een van mijn favoriete plekjes was het dakterras, waar je allerlei fijne hoekjes had om te kletsen of een goed boek te lezen. Kijk je mee? Ben je al benieuwd naar de tweede sprookjesachtige riad? Deze binnenkijker volgt snel…

  Binnenkijken in een sprookjesachtige riad

  Binnenkijken in een sprookjesachtige riad Binnenkijken in een sprookjesachtige riad

  Foto 14 Foto 13 Binnenkijken in een sprookjesachtige riad Binnenkijken in een sprookjesachtige riad Binnenkijken in een sprookjesachtige riad Binnenkijken in een sprookjesachtige riad

  Alle beelden via Joyce

  Lees hier meer posts van Joyce.

  Joyce

  Joyce kon vroeger niet begrijpen dat haar moeder elke maand naar de brievenbus rende voor de nieuwste woontijdschriften. Inmiddels komt ze daar op terug en vertoont ze hetzelfde gedrag. Speurt ‘s ochtends en ‘s avonds Instagram af voor wooninspiratie, gaat graag naar conceptstores en andere leuke hotspots met verrassend interieur (en ook voor lekkere koffie of Aziatische eten).  Woont sinds begin 2015 samen met haar vriend in Amsterdam West en heeft zich helemaal op de inrichting kunnen uitleven in hun liefdesnest. Het is een Scandinavische stijl met een bohemien touch.  Momenteel werkt ze binnen recruitment en employer branding. Ze heeft de ambitie in de toekomst in een marketing- en communicatie functie te werken. Schrijven doet ze graag en helemaal over haar grote passie: interieur!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu