Binnenkijken in een minimalistisch paleis

Voor wie van strak, minimalistisch en design houdt, is dit huis echt een droom om in te wonen. Lekker basic, niet te veel spulletjes, maar gewoon echt clean. Super modern ingericht, maar dat past ook helemaal bij de basis van dit huis. Als dat echt je ding is, moet je zéker even dit huis bekijken.

Er zullen vast mensen zijn die dit huis statisch, saai of ongezellig vinden, maar voor sommigen is less gewoon echt more. Het huis straalt meteen een rust uit bij binnenkomst en dat komt niet alleen door de eenvoudige inrichting, maar ook door de enorme raampartij waardoor onwijs veel licht binnenstroomt. Om jaloers op te worden… De bewoners houden van design en hebben dan ook een deel van de meubels zelf ontworpen, hoe cool?

Het huis is splitlevel en met de zwarte stalen trap kun je zo van boven naar beneden kijken, op het woongedeelte. Maakt het huis meteen veel opener en gezelliger. Het zwart-witte in de meubels werkt perfect met de betonlook muren. Lijkt me een waar feestje om hier te wonen, alleen al om de keuken. Bekijk hieronder de foto’s.

min3
min4
min5
min6

 

 

Beeld gevonden via:

Kristofer Johnsson via Elisabeth Heier.

Reageer ook