Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Binnenkijken in een huis met stunning keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  06-07-2022

  21 januari, 2018

  Binnenkijken in een huis met stunning keuken

  Dit huis heeft een jaloersmakende roze keuken. Nee, niet knalroze, maar heel subtiel zalmroze. Misschien nog lichter dan dat, waardoor het meer naar grijsroze neigt. In combinatie met een marmeren blad ben ik helemaal verkocht. Wanneer je denkt het mooiste gehad te hebben, zie je de rest van het huis…

  Het huis is heel neutraal ingericht met natuurlijke tinten, maar door verschillend materiaalgebruik is het huis zeker niet saai. De woonkamer heeft aardetinten, maar het vloerkleed, de velvet stoel en de zwart marmeren salontafel springen eruit en zorgen voor gezelligheid en warmte. Leuk detail in de woonkamer is de enorme glazen wand, die de woonkamer en het kantoor met elkaar verbindt.

  Ook in het kantoor vind je een marmeren tafel, dit keer wit, en een mooie velvet bureaustoel in een okergele kleur. Het kantoor straalt meteen een soort luxe uit door deze combinatie. Ook is er een natuurlijk element aan de ruimte toegevoegd, wat weer klopt met de aardetinten in de woonkamer.

  Ik had het net al even over de prachtige grijsroze keuken met marmeren werkblad. Dit is denk ik m’n favoriete ruimte in dit huis, omdat de moderne keuken gestyled is met vintage meubels en keukenaccessoires. En dit gaat juist zo goed samen door de kleur van de keuken. Benieuwd geworden naar het huis? Bekijk hieronder de foto’s.

  grijsr3 grijsr4 grijsr5 grijsr2 grijsr6 grijsr7 grijsr8 grijsr9 grijsr10 grijsr11 grijsr12 grijsr13

  Beeld gevonden via:

  Entrance

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu