Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Binnenkijken in een huis met hele bijzondere slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-07-2022

  7 januari, 2018

  Binnenkijken in een huis met hele bijzondere slaapkamer

  Dit huis is klein, maar zeker fijn. Het huis is vooral zwart/wit ingericht, maar door het spelen met verschillende materialen lijkt het niet zo statisch. De bewoners houden van retro en hebben een paar mooie vintage items in huis staan. Voor de slaapkamer kozen de bewoners voor iets bijzonders…

  De slaapkamer is helemaal zwart. Van de muren tot het beddengoed, echt alles is in de kleur zwart. Veel mensen vinden het fijn om in een lichte kamer wakker te worden, maar dit heeft ook wel weer wat gezelligs. De kamer heeft een groot raam, dus zo donker is het niet. De gouden details, zoals de nachtkastjes, geven de slaapkamer een chique look.

  Dat het huis klein is, zie je meteen al bij binnenkomst, maar dit hebben de bewoners goed opgelost. Door de hal deels te betrekken bij de rest van het huis, lijkt de ruimte in zijn geheel een stuk groter. In plaats van een hele wand te plaatsen en de ruimte dus te dichten, kozen de bewoners voor een halve wand, waardoor de hal een deel van het woongedeelte is.

  In het woongedeelte staat ook nog een prachtige bakstenen muur, waar de retro meubels perfect bij passen. Bekijk hieronder de foto’s van dit heerlijke huis.

  zwart20 zwart22 zwart23 zwart21 zwart2 zwart4 zwart3 zwart5 zwart6 zwart7 zwart8 zwart9 zwart17 zwart12 zwart13 zwart14 zwart15 zwart18 zwart19

   

  Beeld gevonden via:

  Entrance.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu