Binnenkijken in een huis met hele bijzondere slaapkamer

Dit huis is klein, maar zeker fijn. Het huis is vooral zwart/wit ingericht, maar door het spelen met verschillende materialen lijkt het niet zo statisch. De bewoners houden van retro en hebben een paar mooie vintage items in huis staan. Voor de slaapkamer kozen de bewoners voor iets bijzonders…

De slaapkamer is helemaal zwart. Van de muren tot het beddengoed, echt alles is in de kleur zwart. Veel mensen vinden het fijn om in een lichte kamer wakker te worden, maar dit heeft ook wel weer wat gezelligs. De kamer heeft een groot raam, dus zo donker is het niet. De gouden details, zoals de nachtkastjes, geven de slaapkamer een chique look.

Dat het huis klein is, zie je meteen al bij binnenkomst, maar dit hebben de bewoners goed opgelost. Door de hal deels te betrekken bij de rest van het huis, lijkt de ruimte in zijn geheel een stuk groter. In plaats van een hele wand te plaatsen en de ruimte dus te dichten, kozen de bewoners voor een halve wand, waardoor de hal een deel van het woongedeelte is.

In het woongedeelte staat ook nog een prachtige bakstenen muur, waar de retro meubels perfect bij passen. Bekijk hieronder de foto’s van dit heerlijke huis.

zwart20
zwart22
zwart23
zwart21
zwart2
zwart4
zwart3
zwart5
zwart6
zwart7
zwart8
zwart9
zwart17
zwart12
zwart13
zwart14
zwart15
zwart18
zwart19

 

Beeld gevonden via:

Entrance.

Reageer ook