Binnenkijken in een minihuisje op wielen

Als een tweede huisje voelt de caravan aan voor Lisanne en Jasper. De caravan is amper 6m2 groot en super knus ingericht met zowel nieuwe als vintage spullen en mierzoete kleuren. Kijk mee in dit fantastische minihuisje op wielen. Kom binnen…

Na een paar jaar in een tent te hebben gekampeerd, wilden Lisanne en Jasper toch een caravan. Ze zijn inmiddels bijna drie jaar de trots bewoners van de caravan willen ‘m “absoluut nooit meer weg doen!” Dat Lisanne creatief is kun je goed terug zien in dit minihuisje. Ze heeft ook een webshop, Crealis Cadeaus, waar ze toffe spulletjes verkoopt. Geen wonder dat haar stash ook in de caravan te vinden is.

Hoe ben je aan deze caravan gekomen?
”De caravan vonden we gewoon op Marktplaats. Toen we gingen kijken, was het echt een oude caravan waar nog veel aan moest gebeuren. Na de koop verfden we diezelfde middag de caravan aan de buitenkant wit én mintgroen. Hij werd steeds mooier.”

Hoe ging het inrichten?
“De indeling was vrij snel bepaald maar ik wilde de caravan ook leuk inrichten. Dus ben ik op zoek gegaan naar een betaalbare manier om de caravan te behangen. Ik wilde heel graag een behang van Studio Ditte maar dat vond ik voor in de caravan wat te duur. Toen kwam een grote rol pakpapier op mijn pad met precies dezelfde print. Daar behing ik bijna de hele caravan mee en ik heb er nog steeds veel plezier van. In de caravan wilde ik het licht houden: ik werkte dus veel met wit en wisselde dat af met mintgroen, de kleur die ook aan de buitenkant van de caravan zit.”

DSC_0835
DSC_0791

Hoe kun je je interieurstijl omschrijven in een paar woorden?
”Ik vind heel veel stijlen leuk maar ik houd vooral van fris en stoer met Scandinavische invloeden’.’

Wat is je meest dierbare stuk in de caravan?
”Dat vind ik best een moeilijke vraag! Tussen de spullen in de caravan kan ik niet echt kiezen; die spullen gebruik ik alleen als we weg gaan met de caravan dus die zijn niet van emotionele waarde. Eigenlijk is dat de caravan zelf het meest dierbare stuk, haha.”

DSC_0854
DSC_0848

Waar zit je het liefst in de caravan?
”Het liefst zit ik lekker buiten voor de caravan in de klapstoelen die ik zelf maakte. En als het echt slecht weer is, dan zitten we binnen aan de tafel.”

Wat zijn je favo woonadresjes?
”Voor de caravan shop ik vaak bij IKEA en Hema. Ook ben ik vaak bij de kringloop te vinden en online shop ik graag bij Urbans and Indians. En voor inspiratie kijk ik graag in het Caravanity boek waar onze caravan zelf ook in staat.”

DSC_0809
DSC_0807

Heb je ook tips voor iedereen die klein gaat wonen?!
”Gebruik cadeaupapier in plaats van behang, dan heb je namelijk lekker veel keus én het is betaalbaar. Dit kun je aanbrengen en afwerken met Mod Podge, dit is verkrijgbaar bij de Xenos. Voor extra plakkracht zou je de wand eerst kunnen schilderen met grondverf als hechtlaag. En durf! Kies voor kleuren en items die je misschien niet zo snel in huis zou gebruiken. Zie het als een tweede huis en thuis. Als het niet mooi is, niet getreurd. Je schildert het namelijk zo weer over.”

DSC_0804

Beeld:

Wendy

Meer binnenkijkers van kleine huizen:

 

wendy

Een ontwerpster met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. Momenteel studeert ze met veel liefde en passie Fotografie aan de Akademie Vogue. In de toekomst hoopt ze ontwerp en fotografie te kunnen combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website én Instagram.

Reageer ook