Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Binnenkijken in de meest stunning keukens
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  22 september, 2018

  Binnenkijken in de meest stunning keukens

  Mijn droomkeuken heeft een bar waaraan je lekker kunt borrelen terwijl je staat te koken, even je mail kunt checken tijdens het ontbijt of gewoon kunt hangen. Hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Met marmer, zwart, een kookeiland of een luxe oven. Voor wat extra keukeninspiratie keek ik binnen in de meest stunning keukens.

  Het zonnetje in huis, dat is de keuken van Cynthia Schultz zeker. Ontstaan als een spontaan idee, maar één met een perfecte uitwerking. De gele kleur doet je denken aan de zomer, straalt positiviteit uit en stimuleert je brein.

  Wooninspiratie uit de jaren 30 woning van Cynthia Schultz

  De keuken van Danny Jansen, bekend van 24Kitchen, is het hart van het huis. De diep groene metrotegels versus de honingraat tegelvloer zijn niet te missen. Ze geven de keuken een bijzonder effect. Natuurlijk had deze kok ook een aantal eisen voor zijn keuken: zo moest er een ruime keuken komen en eentje waar functionaliteit voorop staat.

  tegels-keuken-danny-jansen-5

   

  Een keuken met bijzondere tegeltjes en een industrieel tintje. De keuken van Interior Junkie Elisah is dit ten voeten uit. Een project dat heel wat tijd in beslag heeft genomen, maar met een prachtig eindresultaat. Het uitgangspunt: een design fornuis met een Italiaans tintje. Ben je benieuwd naar de gehele keukentour? Check het artikel Hoera, mijn keuken make over is af’.

  Hoera! Mijn keuken make-over is af

  Niet alleen Interior Junkie Elisah is fan van een bakstenen muur. De bewoners van deze keuken hebben de bakstenen muur gecombineerd met meer natuurlijke materialen. De stijl van vintage met nieuw zorgt voor een rustige uitstraling. Bekijk de hele keuken hier.

  keuken-inspiratie-thumb

  Marmer, in de keuken van Meryam vind je het in overvloed. De aders van het marmer zijn niet alleen grijs, maar ook taupe-achtig waardoor het een warmere look krijgt. In combinatie met de houten elementen is het een rustige keuken. Meryam koos er bewust voor om een televisie in de keuken op te hangen. “In de ochtend zitten de kinderen met z’n drieën op een rij, best handig met opruimen.”

  Lees het artikel van Meryam ‘een kijkje in de marmer look keuken van Meryam’.

  Een kijkje in de marmer look keuken van Meryam

  In de jaren ’70 woning van Saskia is er flink verbouwd. De keuken is één geworden met de woonkamer. Het liefst zit Saskia aan het bargedeelte. Zowel voor het ontbijt, lunch en avondeten. De stoomoven gebruiken wij het liefst iedere dag, de groente uit dit apparaat is fantastisch. De lichte kleuren geven een rustige uitstraling en de kachel een knusse sfeer. Ben jij al fan?

  Lees het hele artikel ‘een kijkje in de keuken van Saskia’.

  Een kijkje in de keuken van Saskia

  Ik ben benieuwd, hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

  Beeld header: Elisah Jacobs/Interior Junkie

  Eén reactie op “Binnenkijken in de meest stunning keukens”

  1. Moniek schreef:

   Ja zwart(Carbon) met marmer aanrechtblad hebben wij ook gekozen voor onze nieuwe keuken!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu