Bijzonder eindexamenproject

Roza bezocht de eindexamenexpositie van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag en stuitte op het werk ‘Coexist’ van Nynke Koster.

Op 10 juli bezocht ik de eindexamen expositie van de kunstacademie in Den Haag, ook wel de KABK genoemd. Door het hele gebouw waren afstudeerdprojecten geëxposeerd waar ik in een van de lokalen op de begane grond het werk ‘Coexist’ van Nynke Koster zag. Haar talent bleef niet ongekend. Zo ontving ze vanuit de academie de zogenaamde Department Prize en kreeg een eervolle tweede plek bij de Royal Academy Prize. Haar project bestaat uit vijf objecten, allen gebaseerd op bestaande stukken in de academie.  Hieronder een aantal beelden van haar project.

Meer informatie vind je op de website van Nynke Koster www.nynkekoster.com.

Foto’s van het maken van de mallen

Kleine modellen van de objecten..

Met daarboven de plek in het gebouw

 

Details van een van haar objecten

Details van een van haar objecten

Beeld gemaakt door Roza Schous

Roza schreef eerder over:

Roza studeert fotografie aan de Willem de Kooning Akademie in Rotterdam en verzamelt dingen. Haar grootste hobby is dan ook het afstruinen van kringloop winkels en rommelmarkten om zo unieke dingen te vinden voor in haar huis. Ze woont sinds kort in Rotterdam en is de stad dus nog volop aan het ontdekken, de leukste hotspots zal ze natuurlijk delen op Interior Junkie.

Lees hier meer over Roza en haar woonverslaving.

 

Reageer ook