Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bakstenen muur maken in huis! VLOG #42 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  3 november, 2017

  Bakstenen muur maken in huis! VLOG #42

  In mijn vorige vlog zagen jullie al dat het breken in de keuken is begonnen. In deze vlog zie je hoe onze bakstenen muur wordt gemaakt (oordopjes aangeraden!) en zelf help ik ook een handje mee. Daarnaast kwam paps langs om te helpen en gingen we samen naar een ADE lunch waar zijn droom uitkwam…

  Daarnaast schoot ik weer een nieuwe huizentour (dit keer bij Klaas in Den Bosch) en kon ik één shoot in huis wel opeten. Veel kijkplezier! Laten jullie me even weten wat jullie van deze nieuwe vlog vinden?

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

  Meer video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu