Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Antwerpen 2.0 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 31-05-2023

  Antwerpen 2.0


  Op naar Antwerpen. Alweer! De reden? Ik ga hét ultieme Pastoe-like bureau ophalen.

  Vorige week tijdens mijn persreisje Antwerpen samen met TravelBird stuitte ik op hét meest geweldige vintage bureau die iets weg heeft van een echte Pastoe (matcht natuurlijk mooi met de Pastoe stoelen die ik onlangs kocht). Naturlijk kon hij niet mee de trein in, dus vandaag haal ik hem op.
  Ik heb al bijna een jaar een obsessie voor een bureau met scheve pootjes. Bij Van Dijk & Ko in Amsterdam-Noord werd er eentje voor mijn snufferd weggekaapt en op Marktplaats ook! Toen ik bovenstaand bureau in Antwerpen zag, maakte ik er meteen een foto van, liet hem aan vriendlief zien en de volgende dag was hij gereserveerd!
  Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Binnenkort volgt uiteraard een shoot..
  Volg Interior Junkie ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram
   

  Eén reactie op “Antwerpen 2.0”

  1. Tamara schreef:

   Mooi! Die wint het dik van Micke. Gefeliciteerd met je aankoop.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu