Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Amsterdam: Concept store Gifted - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-05-2023

  11 juni, 2013

  Amsterdam: Concept store Gifted


  Bij concept store Gifted kun je terecht voor originele souvenirs, woon- en modeaccessoires, boeken, kaarten, chocolade en biologisch ijs én kun je ook nog eens koffie drinken op het mini-terras.

  Gifted ontdekte ik gewoon bij mij om de hoek aan de rand van de Hoofddorppleinbuurt (natuurlijk de leukste, mooiste én meest gezellige buurt van Amsterdam!). Voor degenen die niet bekend zijn in de buurt: loop het Vondelpark uit over de brug en ga meteen naar rechts.
  Eyecatcher van de winkel is met stip de enorme boom. Die tikte de eigenaresse op de kop nadat deze werd gebruikt tijdens een shoot van Erwin Olaf. Zonde om weg te gooien natuurlijk. Nu pronkt het ding, behangen met lampjes en lampions, middenin de winkel. Geniaal. In Gifted spotte ik onder meer creatieve boeken, kleurrijke (Amsterdamse) ansichtkaarten, stempels, reisgidsen, kaarsen in de vorm van een uil, chocolade in de vorm van boeddha’s (leuk!) en doodshoofden, lichtgevende rendieren voor aan de muur, pastelkleurige vazen en witte grachtenpandjes ter decoratie. Nooit geweten dat het winkeltje waar ik elke dag langs fiets zo leuk is. Na het rondneuzen zet eigenaresse Annette graag een kopje koffie voor je. En vergeet meteen niet een biologisch ijsje uit de vriezer te pakken als toetje.
  Je vindt Gifted aan de Sloterkade 59 in Amsterdam.

  Tip: concept store Do Design in Madrid is ook zeker een aanrader.
  © Elisah Jacobs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu