Close

Nieuw jaar, nieuw interieur! Volg mijn online interieurstyling cursus interiorBOOSTcamp!

ALLEEN MAAR ROZE HOMETOURS | VLOG #54 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-03-2023

  1 april, 2018

  ALLEEN MAAR ROZE HOMETOURS | VLOG #54

  Wat een feest! Ik bleek twee hometours te shooten vol met roze muren (zelfs een roze plafond). Ook ging ik langs bij een verleidelijke (woon)winkel in mijn hometown Haarlem, hopte ik samen met m’n vriendinnen langs bij een fancy mode-eventje, filmde ik nieuwe muurinspiratie én pimpte ik mijn tuinhuisje…

  Niets missen van mijn video’s abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  * Het boek VOLUME van Patrick is hier te bestellen.
  Meer video’s:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu