4x tips voor je eigen walk-in closet

Voor mij is een inloopkast altijd een woondroom geweest. Wel één die nooit écht realiseerbaar leek. Toch hoef je echt geen kamer over te hebben om een inloopkast te maken. Je hebt alleen een aparte ruimte nodig. Deze kun je ook op een simpele manier creëren…

Scheid bijvoorbeeld door middel van gordijnen of schuifdeuren een deel van je (slaap)kamer af. Zet losse kasten naast elkaar in een L- of U-vorm en je bent klaar.

Een nis is ook een prima basis voor een inloopkast. Bevestig planken aan de muur of zet losse kasten in de nis. Ook leuk: bevestig een stang tussen de muren waar je je kleding aan op kunt hangen.

Heb jij wel de mazzel dat je een klein kamertje over hebt? Bevestig dan aan drie muren planken (in een U-vorm) en je eigen inloopkast is een feit.

Een ‘moeilijke’ schuine wand of een hoek in de kamer waar je eigenlijk niets mee doet lijkt lastig te gebruiken. Toch zijn dat juist de ideale plekken voor jouw inloopkast. Ga los met planken en kasten en vul je inloopkast zo in dat jij er blij van wordt!

 

Lees hier alle posts van Ryanne.

Ryanne Klein Tijssink (25) studeert journalistiek en is al van jongs af aan bezig met interieur en styling. Zelfs haar studentenkamer kreeg iedere maand een metamorfose. Haar stageplek regelde ze dan ook bij een interieurmagazine. De stage is inmiddels afgerond en momenteel is ze druk bezig met afstuderen. Rustige natuurtinten vormen de basis voor haar interieur zodat ze iedere keer weer kan veranderen met nieuwe accessoires. Haar interieurstijl is een mix van Scandinavisch, landelijk én modern. Wel moet er altijd iets persoonlijks in het interieur terugkomen zoals foto’s, briefjes en boeken want ‘je huis moet je thuis zijn en geen showroom’.

3 reacties

Corine -

Ik ben echt heel blij met m’n inloopkast! <3

Ryanne -

Blijven dromen Caroline, dat doe ik ook! 😉

Caroline -

Ik droom er ook altijd nog van..

Reageer ook