14x stijlvolle toiletten

Onderschat vooral het kleinste kamertje in huis niet. Bij deze handige tips om je toilet te pimpen..

Bij veel mensen is het toilet een saaie, functionele ruimte. Vaak lukt het ons nog wel om wat aan styling in de badkamer te doen, maar het toilet vergeten we. Terwijl dat toch een plek is waar ook je gasten komen. Baal je bij het zien van onderstaande beelden van jouw saaie, kale wc? Met een paar simpele veranderingen kun je het kleinste kamertje in huis al een kleine make-over geven.

Pimp het met kubussen
Koop bijvoorbeeld een paar houten kubussen. Verf ze in een mooie kleur, hang ze boven je wc et voila, je hebt een plek om je foto’s, souvenirs en andere leuke spulletjes te laten zien. Ditzelfde idee kun je ook realiseren door middel van het plaatsen van planken boven je toilet.

Krijtverf & draadmanden
Ook leuk is het om de binnenkant van de deur van je toilet te schilderen met schoolbordverf. Krijtje erbij en je gasten kunnen berichtjes voor je achterlaten. Je voorraad wc papier bewaar je in een mooie draadmand of een rieten mand en ook een stijlvolle spiegel kan al een heel verschil maken.

Vergeet de vloer niet!
Zit je nog in de verbouwingsfase van je huis en zijn die prachtige Marokkaanse tegels waar je helemaal verliefd op bent toch echt te duur voor de badkamer? Leg ze dan op de vloer van je toilet. Ben je niet meteen door je hele budget heen en heb je die mooie tegels lekker toch!

Dat het er heel stijlvol en zelfs gezellig uit kan zien, bewijzen onderstaande beelden.

Lianne schreef eerder over:

Lianne
Als kind was Lianne al veel bezig met het veranderen van de inrichting van haar slaapkamer. Spullen kregen regelmatig een ander plekje. Later kwam daar ook nog een liefde voor vintage bij. Haar appartement staat dan ook vol met vondsten van Marktplaats, rommelmarkten en kringloopwinkels. Zelfs het behang op de muur is vintage. Omdat ze niet alles kan houden, verkoopt Lianne sinds een tijdje haar vintage schatten via haar eigen shop Rainbows & Bubbles op Etsy. Naast haar liefde voor interieur en vintage, houdt Lianne ook veel van haar vriend, reizen, lekker uit eten gaan, borrelen met vrienden en de zomer. Lianne haar interieur favorieten kun je volgen via Pinterest.

 

4 reacties

Nancy Handler -

Excellent ideas for small bathrooms in 14x stylish toilets. I really like the small sink and floor in the seventh picture on your blog, the floor almost looks like a black and white quilt pattern. Can you let me know the manufacturer of the tiles and sink? I live in New York so I may not be able to get them but I can at least try if I have some names.