Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

12x coole raambekleding in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 27-09-2023

  12 juni, 2015

  12x coole raambekleding in huis

  Anderhalf jaar lang hingen er geen gordijnen in mijn woonkamer. Niet dat ik ze niet wilde, het was meer kostentechnisch (ik was blut!). Toch pronken er nu alweer jaren gordijnen, waar ik superblij mee ben. Alleen begint het te kriebelen; (houten)jaloezieën, rol- of vouwgordijnen staan ook heel erg mooi in huis.

  Wellicht heb je de binnenkijker al gezien die onlangs live ging op mijn website waar ik fotografeerde in een huis vol met raambekleding van Luxaflex. Om te smullen! Luxaflex is voor mij een beetje nostalgie. Niet zo gek ook: in 1951 introduceerde Luxaflex de aluminium horizontale jaloezie. Juist ja, ‘doe jij even de luxaflex dicht’. Maar Luxaflex heeft echter veel meer dan alleen aluminium raambekleding. En om jullie net zo enthousiast te maken als ik som ik hieronder een aantal redenen op waarom je voor de verandering eens niet voor gordijnen moet kiezen. Plus heel veel voorbeelden van coole interieurs mét Luxaflex.
  12x coole raambekleding in huis
  Met rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé en duette shades en jaloezieën kun je …

  1. … zelf de hoeveelheid licht die naar binnen straalt bepalen. Ideaal dus als de zon volop de woonkamer in schijnt terwijl je televisie wilt kijken maar toch van het daglicht wilt genieten.
  2. … in vochtige ruimtes probleemloos werken met raambekleding.
  3. … geen kat verwachten die erin hangt (tot op zekere hoogte dan..)!
  4. … je slaapkamer verduisteren voor een goede nachtrust. Zéér belangrijk.
  5. … elke ruimte in huis pimpen, want ze staan overal cool.
  6. … verwachten dat het zo geïnstalleerd is.
  7. … je huis warm in de winter en koel in de zomer houden door de isolerende werking.
  8. … meer woonshoppen omdat je zo bespaart op je energiekosten!
  9. … meteen ecologisch verantwoord bezig zijn: de houten jaloezieën zijn bijvoorbeeld gemaakt van hout met het FSC®-keurmerk, maar ook bamboe is verkrijgbaar.
  10. … makkelijk integreren in je interieur want het past bij elke stijl. Het gaat dan ook zeker niet snel vervelen.
  11. … ongestoord genieten van een romantische avond op de bank, want geen pottenkijkers.
  12. … je raambekleding zo kunstig maken als je zelf wilt omdat je eindeloos veel stoffen om uit te kiezen hebt.

  Kun je écht geen afscheid nemen van gordijnen dan staat de raambekleding van Luxaflex natuurlijk ook hartstikke mooi in combinatie met gordijnen, zoals het geval is bij onderstaande foto. Dat vind ik zelf het mooist, zo maak je het écht af.
  12x coole raambekleding in huis
  Wist je dat Luxaflex een brede collectie stoffen en kleuren heeft? Zo vind je altijd wat bij jouw interieur past en als je door de bomen het bos niet meer ziet (want teveel keuze!) dan is er gelukkig altijd nog een Luxaflex specialist waarbij je terecht kunt voor advies. Fijn ook: alle producten zijn op maat te maken, dus je vindt altijd de juiste rolgordijnen en (houten) jaloezieën voor in huis, ook voor de meest kleine of meest grote ramen. Ik ben fan!
  12x coole raambekleding in huis
  12x coole raambekleding in huis 12x coole raambekleding in huis 12x coole raambekleding in huis 12x coole raambekleding in huis 12x coole raambekleding in huis 12x coole raambekleding in huis 12x coole raambekleding in huis 12x coole raambekleding in huis
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Luxaflex!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu