11x tv-meubels in huis

 

Een televisie is onmisbaar in elk huis, maar echt mooi staat hij nou ook weer niet in je woonkamer. Wél op een van deze tv-meubels..

In elk huis staat er eentje. Een groot (gelukkig niet meer zó groot als vroeger) item dat vaak centraal staat in een woonkamer. Je moet vanuit je fijne bank of stoel immers wel goed kunnen zien. Toch is het een apparaat dat je misschien niet altijd overduidelijk aanwezig wilt hebben. Op welke manier kun je een televisie verwerken in je interieur, zodat het een mooi geheel wordt? Want laten we eerlijk wezen: op de mooiste en meest inspirerende afbeeldingen voor ons interieur staat eigenlijk nooit een tv.

Persoonlijk houd ik niet van het verbergen van apparatuur achter schuifdeurtjes of grote televisiemeubels die de gehele muur beslaan. Mijn voorkeur gaat uit naar een laag, langwerpig en strak meubel, met de tv daarboven aan de muur.


 

Dieuwertje schreef eerder over:

14x ronde tafels
Dieuwertje studeert Communicatiewetenschappen en is van jongs af aan al bezig met interieur. Al komt ze (net als alle wijzen) uit het oosten van het land. Ze heeft een stiekeme voorliefde voor Amsterdam. Inspiratie haalt ze uit magazines en online media en invloeden pikt ze uit alledaagse zaken en verre culturen. Robuuste, rauwe items, natuurlijke materialen en zwart/wit interieurs hebben een voorkeur. Een set met dezelfde soort showroom meubels komt er zeker niet in. Een mooi appartement met een groot balkon, het liefst in New York is een droom die hopelijk ooit uit mag komen.

4 reacties

Anita -

Hallo,

Ik ben ook erg benieuwd naar het eerste meubel! Precies wat ik zoek!

Waar koop ik het? 😉

paulus -

Heb je al antwoord gekregen? ik ben ook wel benieuwd waar dat witte tv meubel met houten bovenkant te vinden is!

Mark T. -

Hey allen!! Waar is dat gave witte tv meubel met houten boven blad te verkrijgen?

Super leuk jullie site, heerlijk voor inspiratie.