Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

10x stijlvol je eten opbergen in de keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 31-05-2023

  30 september, 2015

  10x stijlvol je eten opbergen in de keuken

  Tijdens mijn vakantie en reizen neem ik graag kruiden en andere specerijen mee uit andere landen die dan een prominent plekje krijgen in mijn keuken. Saffraan uit Spanje, couscous kruiden uit Tunesië, thee uit Marokko en Provence kruiden uit zuid Frankrijk. Juist ja, eten opbergen kan ook op een stijlvolle manier..

  Ik hou van een open keuken met open planken. Daar bedoel ik mee dat er veel poten, pannen, mooie snijplanken, kruiden en weckpotten met eten zichtbaar moeten zijn. Wat mij betreft mag je echt zien dat er in een keuken gekookt en geleefd wordt, toch?

  Struinen op de bazaar

  Ook heb ik de tik om altijd handgesneden houten pollepels te kopen en deze bij elkaar te presenteren. Zo kocht ik in Turkije op een bazaar de mooiste exemplaren die ik zo mooi vind dat ik ze liever niet gebruik om mee te koken omdat ik bang ben dat ze verkleuren door de kurkuma die ik in India kocht.

  Gestylede koelkast

  Ik ben ook mega fan van koelkasten met een glazen deur zodat je het groente, fruit en flessen wijn mooi gestileerd kan zien liggen. Al denk ik dat dit voor mij niet echt een optie is omdat mijn koelkast altijd leeg is op een half leeg potje mosterd na. Waar ik ook heel erg van kan genieten, is het uitstallen voor mooie oude snij- en kaasplanken (eerder al gespot in de binnenkijker bij Maartje) samen met wat mooie marmeren exemplaren er tussen. Of allemaal verse kruiden die mooi uitgestald staan op het aanrecht. Een mooi servies hoort ook zichtbaar te zijn op zwevende planken. Pannen horen te hangen aan haken boven het aanrecht met daaronder alle koffiekopjes. En kookboeken direct ter handbereik te liggen.

  Gezellige rommel

  Geen cleane, lege keuken voor mij, dus. Maar een rommelige keuken die een weerspiegeling is van mijn karakter. Ik heb voor jullie een verzameling gemaakt met hoe je met je keukengerei en voedsel je keuken nog gezelliger kunt maken. Enjoy.
  Lees hier alle posts van Kina.

  kina

  Kina werkt als collectie & product merchandiser voor een Nederlands kleding merk. Ze woont in Amsterdam. Haar huis is een mix van New York loft meets Zweeds zomerhuisje. Vanwege haar Zweedse roots laat ze zich graag inspireren door Scandinavische invloeden. Haar interieur verzamelt ze op Marktplaat, IKEA, afdankertjes, DIY’s en de rommelmarkt. Ze houdt er ook erg van om in het buitenland woonaccessoires te kopen, zodat ze altijd weer aan deze citytrip of vakantie kan terug denken. Volg Kina op Instagram en Pinterest.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu