Zo creëer je je eigen galerie in huis

Ik hou heel erg van fotograferen; ik heb echt altijd mijn camera in mijn tas. Het liefst wil ik mijn mooiste foto’s laten zien in mijn interieur, niks leuker dan je eigen foto’s aan de muur, toch?! Gelukkig kun je tegenwoordig bijna overal je foto’s laten afdrukken; op papier, op glas, op metaal, je kunt het zo gek niet bedenken.


Heb je je foto’s uitgezocht? Kies dan voor allemaal dezelfde lijsten om rust te creëren, of gebruik juist allemaal verschillende lijsten voor een speels effect, hang je foto’s zonder lijst op of zet je lijsten op de grond. Alles kan en alles mag in je eigen galerie. Ook leuk: combineer je eigen foto’s met illustraties of mooie schilderijen. Speciaal voor jullie zocht ik een aantal inspiratiebeelden op om zelf toe te passen, enjoy!

galerie-interiorjunkie2
galerie-interiorjunkie3
galerie-interiorjunkie4
galerie-interiorjunkie5
galerie-interiorjunkie6
galerie-interiorjunkie7
galerie-interiorjunkie8

Beeld gevonden via:

1. Haute So Fabulous. 2. The Very Girl. 3. Wit And Delight. 4. Planete Deco. 5. Norsu Interiors. 6. Domino. 7. Ogu. 8. Emily Henderson.

Winterdip? Haal Griekenland in huis!

Tessa is afgestudeerd als Interieur Adviseur en volgt nu de opleiding Mediastyling Interieur op Akademie Vogue. Ze woont samen met haar vriend in een appartementje in hartje Zaandam. Ze houdt van botanische interieurs met een industriële twist. Je kunt haar volgen op Instagram en op haar website.

Reageer ook