Word jij ook zo blij van een bar in de keuken?!

Het is een droom van mij om een bar in mijn keuken te hebben, of een kookeiland waar iedereen lekker aan kan hangen en zitten. Want hoe fijn is het als je staat te koken en je gezin of vrienden eromheen hangen, glaasje wijn erbij en kletsen maar? Of s’ochtends met een kopje koffie en een krant de dag rustig starten.

Ik zou het wel weten! En helemaal als mijn keuken eruit zag als een van onderstaande. De barkrukken zouden van donkerhout moeten zijn, want dat vind ik o zo mooi. Een paar lampen erboven, liefst van die glazen bollen, en een blad dat wel tegen een stootje (lees: wijn of olie) kan. Heb jij een bar? En hoe ziet ‘ie eruit? Deel hem hieronder!

bar-interiorjunkie3
bar-interiorjunkie4
bar-interiorjunkie5
bar-interiorjunkie6
bar-interiorjunkie7

Beeld gevonden via:

1. apartment therapy. 2. domino. 3. 1st dibs. 4. malin elle decoration. 5. planete deco. 6. bolig magasinet. 7. gravity home.

profielfoto-interior-junkie (1)

Kiki is van jongs af aan bezig met interieur en houdt van bloemen, gedempte kleuren en het mixen van stijlen. Ook is ze altijd op zoek naar interieurpareltjes in kringloopwinkels en rommelmarkten. Op haar eigen blog, Interior Tales, deelt Kiki haar interieurvondsten en dromen maar ook op Interior Junkie deelt ze regelmatig haar wooninspiratie met jullie. Volg haar ook op FacebookInstagram en Pinterest.

Reageer ook