Wonen in Parijse sferen, maar dan in Chicago

Deze nieuwe binnenkijker staat in Chicago en is gestyled in de ‘Parisian chic’ stijlVoor iedereen die van een Frans geïnspireerd interieur houdt, is dit huis een droom om in te wonen. Het huis heeft een witte basis, met bruine en gouden details. De bewoner weet klassiek en modern perfect met elkaar te combineren. Kom binnen…

Wanneer je het huis binnenkomt, ziet het er al veelbelovend uit door de prachtige oude trap met bruine leuning. Zelfs in de gang is gedacht aan de gouden details, want er hangt een gouden lamp en ook de parapluhouder is goud.

In de woonkamer gaat alle aandacht naar de witte pluchen bank in het midden. Alles in deze kamer is wit met bruine details in een klassieke stijl, behalve de salontafel. Omdat deze in hetzelfde kleurenpalet is, maakt dat niet meer uit en blend deze perfect in met de rest. Kijk ook even naar die kroonluchter aan het plafond… Je kunt wel merken: ik kan eindeloos doorgaan over dit huis en hoe prachtig het is en hoe alles klopt, maar de foto’s spreken voor zich.

frans2
frans3
frans4
frans5
frans7
frans8
frans9
frans10
frans11
frans12
frans13
frans15
frans16
frans18
frans19
frans20
frans21

Beeld gevonden via:

The Every Girl

Reageer ook