Vrolijk je interieur op met deze bloemenprints

Er zijn zoveel leuke ideeën om bloemenprints in je interieur te verwerken dat ik het liefst meteen aan de slag wil. Bloemenprints fleuren je interieur direct op, zonder dat je daarvoor veel moeite hoeft te doen. Ik zette een aantal  inspirerende bloemenprints ideeën voor je op een rij. Enjoy!

Behang

Behang is een relatief makkelijke manier om een vrolijke bloemenprint in je interieur te verwerken. Er is veel keuze uit verschillende prints: van subtiel en rustig tot felle kleuren en drukke prints. Voor ieder wat wils dus. Vind je bloemenbehang leuk maar weet je niet of het je zal bevallen? Probeer het dan eens uit op bijvoorbeeld het toilet of een kamer waar je niet de hele dag in doorbrengt; zo kun je er aan wennen en als je het niks vindt, hoef je er gelukkig niet de hele dag tegen aan te kijken..

bloemenprints-interiorjunkie1

Gedroogde bloemen inlijsten

Dit vind ik een erg leuk idee maar kost ook wel wat meer tijd omdat het drogen van bloemen nou eenmaal wat geduld vereist. Maar dan heb je ook wat. Je favoriete bloemen in een mooie lijst aan de muur is toch prachtig? 

bloemenprints-interiorjunkie1

bloemenprints-interiorjunkie1

Bloemenprints verwerkt in textiel

Een leuk idee als je wilt experimenteren met bloemenprints in je interieur: beddengoed, kussens, tafelkleden en plaids met een bloemenprint. Je kunt alle prints op elkaar afstemmen of juist verschillende prints met elkaar combineren. Dat geeft een verrassend resultaat.

Posters & prints

Bloemenprints op posters en prints zijn een gemakkelijke manier om bloemenprints in je interieur te verwerken. Ga je voor groots of begin je met kleine prints? Er zijn dus (gelukkig) veel manieren om bloemen in je interieur te verwerken. Want hoe leuk een verse bos bloemen ook is, ze staan altijd maar tijdelijk. Ben jij net zo gek op bloemen als ik?

bloemenprints-interiorjunkie1

 

bloemenprints-interiorjunkie1

bloemenprints-interiorjunkie1

Beeld gevonden via:

1. Mokkasin.  2+3. Design Sponge .4. Design Sponge. 5+6. The Perfect Palette Shop & onbekend. 7 + 8.  Design Sponge.  9. Design Sponge.  10. Anthropologie.

profielfoto-interior-junkie (1)

Kiki is van jongs af aan bezig met interieur en houdt van bloemen, gedempte kleuren en het mixen van stijlen. Ook is ze altijd op zoek naar interieurpareltjes in kringloopwinkels en markten. Op haar eigen blog, Interior Tales, deelt Kiki haar interieurvondsten & dromen maar ook op Interior Junkie deelt ze regelmatig haar wooninspiratie met jullie.

Reageer ook