Verliefd op de bananenplant. Jij ook?

GROEN! Je zou bijna denken dat het mijn lievelingskleur is, zo vaak schrijf ik erover. Maar nee, dat is het niet. Wél ben ik echt gek op groen in huis. En zo ben ik dan ook altijd opzoek naar mooie nieuwe groene parels die in mijn interieur kunnen pronken, zoals de bananenplant.

Zo viel kort geleden mijn oog op een prachtig exemplaar, al zeg ik het zelf. De bananenplant! Wauw, wat een fantastisch plant. Ik kwam de bananenplant tegen op een foto toen ik weer eens ongegeneerd door Instagram aan het scrollen was. Ik zocht voor jullie de acht mooiste exemplaren op. Vinden jullie deze bananenplant ook zo’n beauty?

bananenplant-interiorjunkie2
bananenplant-interiorjunkie3
bananenplant-interiorjunkie4
bananenplant-interiorjunkie5
bananenplant-interiorjunkie6
bananenplant-interiorjunkie7
bananenplant-interiorjunkie8

Beeld gevonden via:

1. Home Polish Instagram. 2. Paper ‘n Stitch. 3. Lacotovie. 4. Cool Home. 5. Apartment Therapy. 6. Gaia Health Blog. 7. My Domaine. 8. H&M.

lisa

Lisa woont in een heerlijk stulpje in Leeuwarden. Alweer vier jaar geleden studeerde ze af aan de opleiding Interieur en Design en sindsdien heeft ze alles wat ook maar met interieur te maken heeft niet meer losgelaten. Na haar studie is ze begonnen met DRÖMHUS, een interieur styling bedrijf waarmee ze mensen graag helpt met hun problemen in het interieur. Van styling, tot kleuradvies tot verkoopadviezen. De naam DRÖMHUS verraadt al dat ze een voorliefde heeft voor de scandinavische invloeden, maar dan wel altijd net even anders met een eigen stempel erop. Volg Lisa op Instagram en Facebook.

2 reacties

ivan luna -

necesito ideas oara jardines

Louis van der Ploeg -

Bananen doe het ook in Nederland goed buiten in de tuin in de volle grond. Helaas lukt het mij niet hier een foto ervan te plaatsen.
Laat maar weten hoe ik dit moet doen en in zal de foto delen.
Met vriendelijke groet
Louis

Reageer ook