Thuis in het huis van blogger Jenni

Deze Finse blogger heeft wel door hoe ze een vrouwelijke touch kan toevoegen aan haar interieur. Lichte tinten combineert ze met roze, de cozy sfeer en de vele woonaccessoires maken dit kleine huis tot een droompaleisje.

In de woonkamer zie je direct dat er veel zonlicht naar binnen schijnt en dit zorgt voor een frisse uitstraling. Het kleed met een zwart, witte design is heel modern en in combinatie met de witte bank is een leuk geheel. Niet alleen de bank is heel fijn, maar het hele interieur is op deze manier gestyled en past goed bij de Scandinavische woonstijl van dit huis. De zwarte muur bij het eethoek staat in contrast met de witte eettafel, waardoor het speels, stoer effect heeft. De keuken is heel simpel ingericht, maar het kleed in een grafisch design zorgt weer voor een leuke touch up in de ruimte.

IS1

In de slaapkamer van de ouders kom je goed tot rust en dat komt de witte vloer, het lichtgrijze bed en lichte pastelkleuren. De kamer van de dochter is juist voor wat meer uitgesproken kleuren gekozen, zoals knalroze en paars. Deze twee kleuren in combinatie met rustige wit en lichtgrijs zorgt voor een speels effect in de ruimte. Het is een prachtig huis voor het hele gezin!

IS2

IS3

IS5

IS7

IS8

IS9

IS10

IS11

IS12

IS14

Beeld gevonden via:

Planete Deco.

Reageer ook