Thuis in een huis vol gezellige hoekjes

In dit prachtige huis kun je relax ademhalen, krijg je direct een zen-gevoel én raak je de stress van de voorgaande weken kwijt door de rust die in dit huis stroomt. Het gebruik van natuurlijke materialen en de lichte, houten vloer brengt het buitenleven naar binnen en dit maakt het huis een fijne stek om te wonen…

Naast natuur is licht ook een belangrijk onderwerp als je binnenkijkt in dit huis. In het huis zitten vele ramen, waardoor je in ieder vertrek geniet van het stunning uitzicht en de opkomende zon in de vroege ochtend (hoor je de vogels al fluiten?). De slaapkamer is een adembenemende, serene kamer, waar iedere boekenliefhebber en dromer van geniet en ademloos toekijkt hoe er een krachtige combinatie is gemaakt tussen sfeervol en de natuurlijke elementen. De open haard, de windowseat en de rieten hanglamp aan het plafond zijn perfecte accessoires voor in deze kamer.

 

1

Door naar de kinderkamer, wat een plaatje! Die rustige kleuren, de toffe manier om de knuffels op te bergen (een kapstok doet wonderen) en de houten ladder geven het huis een goede persoonlijkheid. Ik weet al wat mijn volgende vakantiebestemming is, raad jij het al?

2

3

4

5

6

7

8

9

Beeld gevonden via:

Domino

Reageer ook