Thuis in een huis vol donkere sferen en een spierwit muurtje

We weten wat lichte kleuren doen met een stulpje. Maar spelen met donkere kleuren en accenten kan zorgen voor net zo veel sfeer. Toch een beetje bang om er zelf mee te experimenteren? Laat je inspireren door dit prachtige donkere huis. Zeker weten dat jij na het zien van deze binnenkijker om bent?!

Dit stulpje ademt creativiteit en sfeer uit. Hoe gaaf staat dat behang in combinatie met de zwart wit foto’s aan de muur? Dit stulpje doet niet aan less is more. Welnee, more is more! En daar hou ik van. Toch zie je hier niet alleen maar donkere sferen; juist een wit muurtje zorgt voor balans en rust. Zeker omdat er in de andere hoek veel gebeurt met het behang, de foto’s en de verschillende kleuren en texturen. Dit witte muurtje is een goede tegenhanger.

De slaapkamer is weer net zo sfeervol. Hoe leuk is het om je bedlampje ook te gebruiken als kapstok? En ziet dat bed er niet heerlijk comfortabel uit? Juist om donkere kleuren te gebruiken in je interieur en je mooie muurtjes licht te houden, creëer je een donker sfeertje zonder dat je er ooit spijt van zult krijgen. Ben jij ook zo geïnspireerd door deze stek?

binnenkijker-interiorjunkie2

binnenkijker-interiorjunkie1

binnenkijker-interiorjunkie1

 

binnenkijker-interiorjunkie1

 

binnenkijker-interiorjunkie1

binnenkijker-interiorjunkie1

binnenkijker-interiorjunkie8

 

binnenkijker-interiorjunkie9

Beeld gevonden via:

Elle Decoration

Reageer ook