Thuis in een huis met een heerlijke paarse plofbank

De kleur paars wordt vaak geassocieerd met stijl en luxe én het staat ook nog eens voor creativiteit. Een gewaagde keuze en anders dan de mensen die iedere keer voor een veilige keuze gaan (bruin of zwart) wat betreft de kleur voor een bank.

Een appartement met maar één slaapkamer kan saai zijn, want je hebt niet veel ruimte om leuke items te plaatsen of voor opvallende creaties. Toch is het deze bewoner gelukt om het interieur levend te maken door een toffe, paarse bank te stallen in de woonkamer. In de woonkamer valt, als je goed kijkt, je oog ook op een scherm die heeft de slaap- en woonkamer met elkaar scheiden. Het is een slimme aanpak, want een muur plaatsen zou zonde zijn van de kleine ruimte en door dit scherm oogt het nog luchtig.

2

In de keuken is geen ruimte voor een losse eettafel, dus heeft deze bewoner bedacht om een moderne, simpele bar te plaatsen die ervoor zorgt dat je met één of twee mensen toch kunt genieten van een goede maaltijd. In de keuken wisselt de bewoner op een interessante manier af met de kleuren wit en zwart en dit zorgt voor een perfect contrast. Die twee kleuren vullen elkaar aan en geven die hoek een moderne, maar ook klassieke look. Zelfs de bakstenen muur is wit geverfd, waardoor het aansluit op de klassieke, chique uitstraling van deze ruimte. De paarse kleur in de woonkamer zie je ook weer terugkomen in de slaapkamer bij het bed en dit maakt het interieur af! De badkamer is weer chique ingericht met paarse bloemen, een klassieke gouden wand en een muur met textuur in de kleur wit. Ik zie mij zelf al hier wonen en genieten van een goed boek op die prachtige paarse bank. Heb jij je koffers al ingepakt?

3

4C

 

5

6

7

8

9

Beeld gevonden via:

Home Designing

Reageer ook