Thuis in een compacte studio vol warme grijstinten

Een grijs interieur saai? Dit huis bewijst dat een interieur met alleen maar grijstinten erg sfeervol kan zijn. Als je verschillende structuren met elkaar combineert en afwisselt met grijstonen krijg je een mooi ton-sur-ton effect. Uiteraard style je het af met mooie accessoires.

Een lichtgrenen vloer vormt de basis van de aankleding van deze studio. De muren zijn in een lichtgrijze kleur geverfd en zijn afgewerkt met sierlijke witte lijsten. Er zijn witte en grijze gordijnen en zelfs de keuken is grijs. Je zou denken: hoe kil wil je het hebben? Maar door het toevoegen van verschillende stoffen wordt er juist een warme sfeer gecreëerd.

Warm woontextiel

In de woonkamer staat een heerlijke zachte bank in een donkergrijze kleur. Onder de moderne witte salontafel ligt een grijs vloerkleed met een grappig straatsteen patroon. De bank is weelderig aangekleed met kussens en op de eettafelbankjes liggen eveneens grijze kleden en kussens.

4-av11

Kekke combi’s

Ook in de keuken zijn verschillende materialen met elkaar gecombineerd. De strakke lichtgrijze keukenkastjes worden opgeleukt door leren greepjes en afgewerkt met een mooi dun marmeren blad. En tegen de wit betegelde wand hangen mooie lichtpeertjes te shinen. Deze lampjes zie je ook terug in de slaapkamer boven het bed met de -jawel- blauwgekleurde overtrek!

Om een huis persoonlijk te maken, is het leuk om foto’s op te hangen. In dit huis hangen ze door het hele huis, maar wel in dezelfde stijl, in zwart-wit en in zwarte lijsten. Het enige wat kleur brengt in dit huis zijn de planten en dat geeft de finishing touch aan dit compacte stulpje.

1-av16

2-av1

3-av14

5-av10

6-av17

Beeld gevonden via:

Coco Lapine

Nog meer interessante binnenkijkers:

Reageer ook