Stijlvol barbecuen doe je zo

Na de zomerse temperaturen van het afgelopen weekend, ben ik helemaal in de stemming voor een barbecue. Dat je voor een barbecue veel vlees en een hoop vrienden nodig hebt, weet iedereen. Maar er zijn nog zoveel dingen die je kunt toevoegen voor het perfecte tuinfeest.

Natuurlijk is de decoratie belangrijk.  Voor en zomerse sfeer zijn bloemen op tafel onmisbaar. Daarnaast moet je ook zorgen voor kaarsjes of andere verlichting, want na het eten blijft iedereen altijd hangen voor nog een lekker drankje. En decoratie kan ook heel functioneel zijn: een leuke stapel dekens zijn handig als het ’s avonds frisser wordt na de barbecue.

BBqdecoratie-interiorjunkie3

Maar ook het bestek hoeft zeker niet saai naast het bord te liggen; zet het in mason jars of bloempotten op tafel zodat iedereen kan pakken wat hij nodig heeft. Tenslotte kun je je helemaal uitleven met de drankjes: van homemade ice tea tot aan ingevroren bloemetjes zodat je ijsblokjes er super chique uitzien én je barbecue dus ook.

Het enige wat je nu nog moet doen, is al je vrienden uitnodigen en dan hopen op nog zo’n heerlijk warm weekend!

BBqdecoratie-interiorjunkie4

BBqdecoratie-interiorjunkie5

BBqdecoratie-interiorjunkie6

BBqdecoratie-interiorjunkie7

BBqdecoratie-interiorjunkie8

BBqdecoratie-interiorjunkie9

BBqdecoratie-interiorjunkie10

BBqdecoratie-interiorjunkie11

 

Beeld gevonden via:

1. Oncewed. 2. Elle. 3. Cupcakes and cashmere. 4. TheKnot. 5. The Junk drunk6. WhatYouMean 7. TheKnot. 8. Mokkasin. 9. Decoracion. 10. burnettsboards11. Martha Steward.

anoukvt

 

 

 

Anouk studeert geschiedenis in Antwerpen. Sinds ze daar in haar eigen stekje woont, heeft ze de smaak van interieur nog meer te pakken. Gelukkig heeft ze een voorliefde voor Scandinavische interieurs met zwart, wit en pasteltinten want als student is haar budget natuurlijk niet zo groot. Daarom haalt ze haar DIY-inspiratie op Pinterest of noemt ze het “minimalistisch design”. Voor de kleur staan er overal cactussen, en die hebben gelukkig niet zoveel verzorging nodig want ze reist ontzettend graag! Later hoopt ze in een herenhuis in Amsterdam te kunnen wonen want #shehasthisthingwithfloors.

Reageer ook