Spelen met een oranje herfstgloed in huis

September heeft zijn intrede gedaan en ik merk dat ik al neig naar het toevoegen van warme herfstelementen in mijn huis. De avonden worden al iets korter en wanneer we nog lekker buiten zitten, gaat er al snel een vuurtje aan. Onlangs merkte ik dat ik ook andere bloemen uitkoos.

In het voorjaar en in de zomer ben ik groot fan van bloesemachtige bloemen in pasteltinten die ik mix als een veldboeket. Nu pakte ik roestoranje fluwelige bloemen en mixte deze met paarse najaarshortensia’s. Een verrassende combinatie.

Warme roestkleuren

Dat deed me nadenken over de kleuren die ik nu graag toevoeg in mijn interieur. Ik ben dol op herfsttinten, dus wat dat betreft is dit helemaal mijn seizoen. Diepe groentinten en warm oranje gemixt met bruin leer.  Zo mooi! Toch blijft voor mij de lichte, witte basis bovenaan staan. Dit geeft precies de rust en harmonie die ik zoek. Bijkomend voordeel is dat in het voorjaar de boel zo weer omgetoverd is tot pastel zomerhuis.

In deze blog droom ik even weg bij de warme roestkleuren van de herfst. En laten dat nu net dé trendkleuren voor deze herfst-winter 2017 zijn.

Spelen met een oranje herfstgloed in huis
Spelen met een oranje herfstgloed in huis
Spelen met een oranje herfstgloed in huis
Spelen met een oranje herfstgloed in huis

Beeld gevonden via:

1. Marie Claire Maison. 2. Martha Stewart. 3. Erika Firm. 4. Apartment Therapy. 5. Blood and Champagne. 6. Onbekend. 7. Decoholic.
Thea van Unen_lr
Opgegroeid met een liefde voor interieurdesign stylede Thea al jong met moeder en zussen de ene kamer na de andere. Wit en Scandinavisch design heeft haar voorkeur, wat zij tot leven brengt met een onverwachte twist. Inmiddels werkt Thea als PR-consultant voor Coopr en geeft les aan Artemis. Interieurdesign is haar grote hobby en regelmatig wordt zij gevraagd als stylist. Magazines, Pinterest en Instagram zijn dagelijkse kost, mits Thea niet aan het klussen is rondom het huis.Thea is moeder van dreumes Zoë-Fay en sindsdien ook volop geïnspireerd voor stijlvol wonen met kinderen. De volgende woonuitdaging? Van Amsterdam naar een verrassende woning in Rotterdam! Volg haar op Instagram en Pinterest.

Reageer ook