Pronken met een groentint op de muur

De geverfde muur in onze woonkamer is grijsblauw. De tegenoverliggende muur –nu nog stucwit- wordt donkergroen. Al zijn al deze groene muren ook wel erg mooi. De twijfel slaat even toe want er zijn zoveel mooie groentinten, zoals grijs-groen, tropisch groen of wat dacht je van felgroen of de kleur van het jaar Greenery

Doordat de verbouwing van ons nieuwe stulpje flink uitliep, verhuisden we voordat alle muren geverfd zijn. Dat is niet erg. De reden was overduidelijk, want als na het weghalen van de muurbekleding gaten overblijven duurt het drogen van het nieuwe stucwerk simpelweg langer. Maar het geeft wel tijd om nog eens stil te staan bij de kleurkeuzes.

Daarom zocht ik wat beelden op die mij inspireerden om voor groen te gaan op de muur. Maar ja, voor wat voor tint zou ik gaan… Tips zijn meer dan welkom!

Pronken met een groentint op de muur
Pronken met een groentint op de muur
Pronken met een groentint op de muur
Pronken met een groentint op de muur
Pronken met een groentint op de muur

Beeld gevonden via:

1. The New York Times. 2. Mike Baker voor Dulux. 3. Petra Bindel. 4. Petra Bindel. 5. Design Attractor. 6. Cote Maison. 7. Kristin Lagerqvist.

eveline

Eveline woont voornamelijk in Utrecht en werkt als projectleider Openbare Ruimte voor diverse overheden. Het (be)leefbaar maken van de ruimte die we delen is haar drijfveer. Als huismus weet ze echter heel goed, dat een (be)leefbaar huis ook een groot goed is. Buiten haar werk om, zette ze daarom het bedrijfje The Joy of Coming Home op om interieuradviezen te maken. Buiten en binnen verbinden gaat bij Eveline dus iets verder dan de woonkamer en de tuin. Zelf woont ze in twee kleine huizen. In het stadsappartement in Utrecht woont ze samen met Peter. Het appartement in Vlissingen is het ‘weekendthuis’ voor de weekenden dat de kinderen van Peter bij hen zijn. Heel verschillend in functie, bouwstijl, ligging en sfeer, maar allebei een fijn thuis. Volg haar op FacebookTwitterPinterest en LinkedIn

Reageer ook