Om geen genoeg van te krijgen: een Perzisch tapijt

Even een huis-tuin en keuken lesje over de geschiedenis van het Perzisch tapijt: een Perzisch tapijt is een met de hand gemaakt tapijt uit Iran. De meest gebruikte materialen zijn wol, zijde en katoen. Een Perzisch tapijt is al jaren een hot item in de interieurwereld en ik verwacht dat deze trend zeker een blijvende is.

Dit pronkstuk kan een simpele woonkamer ontzettend artistiek doen lijken of een drukke kamer meer karakter geven. En doe eens gek en kies eens voor een Perzisch tapijt in de slaapkamer, nét zo mooi. Zie onderstaande beelden als inspiratie zodat jij misschien zelf ook een Perzisch tapijt aandurft. Waarvoor zou jij gaan: een bont exemplaar of juist eentje met natuurlijke tinten?

Om geen genoeg van te krijgen: een Perzisch tapijt
Om geen genoeg van te krijgen: een Perzisch tapijt
Om geen genoeg van te krijgen: een Perzisch tapijt

perzischtapijt-interiorjunkie6
perzischtapijt-interiorjunkie7
perzischtapijt-interiorjunkie8

Beeld gevonden via:

1. Elle Decoration. 2. Fashion Me Now.  3. Elle Decoration. 4. Sobras Blancas Design. 5. Jamee SRP. 6. The Glitter Guide. 7. eBay. 8. Home Girl Collections.

lotteLotte is pas 18, maar heeft al geschreven voor Amayzine.com, reizenkorting.nl en de lokale omroep in Zwolle. Je treft haar altijd lachend, overal voor in en je kunt haar omschrijven als ambitieus, ondernemend en optimistisch. Naast verslaafd aan het kopen van schoenen is ze ook verslaafd aan woonprogramma’s, woonmagazines en het herindelen van haar kamer (en kledingkast). Na haar VWO gaat ze communicatiewetenschap studeren en wil ze aan de slag binnen de journalistieke branche.

Reageer ook