Na Pasen eierdozen over? Check deze DIY’s!

Na een geslaagd paasweekend met een uitgebreide brunch, waarbij de gekookte eitjes een hoofdrol speelden, zal je er vast nog een paar in huis hebben slingeren: lege eierdozen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ze regelrecht de oud papierbak in te gooien, maar je kunt met deze lege verpakkingen ook heel creatief aan de slag gaan!

Ze zijn niet alleen nuttig om geluid te weren, eierdozen kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld het in elkaar zetten van een toffe slinger of leuke lampjes. Door wat kleur toe te passen, fleur je het in eerste instantie, saaie stukje karton meteen op. Vervolgens kun je in de weer gaan met wat touw en voor je het weet, hangt er een vrolijke slinger tegen je deur aan! Niet alleen een slinger zou je kunnen maken van eierdozen, ook heuse plafondlampen zijn hiervoor geschikt…

Na Pasen eierdozen over? Check deze DIY's!
Na Pasen eierdozen over? Check deze DIY's!

Beeld gevonden via:

4. Art Bar Blog. 5. Perfecto. 3. Onbekend.  1. Buzz Mills. 2. Crafthubs. 6. Onbekend.

veerle

Veerle heeft van jongs af aan een passie voor interieur. Volgens haar is een kamer niet compleet zonder een echte DIY. Zo slaapt ze op een bed van fruitkistjes en staan haar boeken op oude skateboards, bijna alles in haar studentenkamer in Utrecht heeft ze zelf onder handen genomen. Als arme studente Journalistiek is ze altijd op zoek naar de mooiste pareltjes voor het interieur, zónder prijskaartje… Ze droomt van het inrichten van haar eigen Beach house, waar natuurlijk de surfplanken in de woonkamer niet mogen ontbreken! Volg Veerle op Instagram.

Reageer ook