Mooie en handige vergeet-me-nietjes voor op je werkplek

Altijd leuk voor in huis zijn memoborden, prikborden of krijtwanden vol met je favoriete prints, quotes, foto’s en andere frummels. Ideaal voor op je thuiswerk of inspiratiehoekje. Zelf ging ik aan de slag met een rozenrekje en gouden klemmetjes, maar er is nog zoveel meer inspiratie. Kijk maar mee…

Uit mijn blog over de fijnste thuiswerkplekjes en de ode aan de glazen tafel kwam het al even aan bod. Ik werk veel vanuit huis en dan is het prettig een eigen werkplek te hebben.  Nu wilde ik niet zomaar een bureau neerzetten en klaar. Met mijn grote liefde voor interieur wil je daar natuurlijk ook een inspirerende en mooie ruimte van maken.  En ik moet zeggen, het gaat de goede kant op. Zodra mijn kamertje klaar is, neem ik jullie natuurlijk mee on tour.

Mooie en handige vergeet-me-nietjes voor op je werkplek

Bij het ontwerp van mijn eigen werkkamer zat ik met één dilemma. Ik heb inmiddels verschillende diploma’s in the pocket binnen de interieurbranche en het leek me zo leuk deze toch ergens te tonen. Er zijn natuurlijk genoeg manieren maar ik wilde wel dat het bij de rest van de kamer zou passen. Daarnaast moest het ook niet te rommelig worden. En daar was het idee voor deze blog; de mooiste en handige vergeet-me-nietjes. Denk maar aan memoborden, magneetverf, prikborden of krijtwanden. Genoeg leuks!

Hoe ik het zelf heb opgelost? Ik heb een draadscherm ofwel een rozenrekje bij het tuincentrum gehaald,  goud gespoten en mijn diploma’s heb ik met gouden klemmetjes vastgezet.  Super leuk. Maar als ik onderstaande inspiratie zie, gaat het weer kriebelen. Dit ziet er natuurlijk ook erg leuk uit.

Mooie en handige vergeet-me-nietjes voor op je werkplek
Mooie en handige vergeet-me-nietjes voor op je werkplek
Mooie en handige vergeet-me-nietjes voor op je werkplek
Mooie en handige vergeet-me-nietjes voor op je werkplek
Mooie en handige vergeet-me-nietjes voor op je werkplek

Beeld gevonden via:

1. Anna Medeiros8. Allwomanstalk. 3. Dawntime. 4 + 5. Nsmbl. 6. Decoratingyoursmallspace. 7. Cameralink. 2. Scontent.fsnc1.

Reageer ook