Mooi! zachtroze én lichtblauw als een van de kleuren van 2016

Pantone riep eind vorig jaar ‘Rozenkwarts’ en ‘Serenity’ uit tot de nieuwe kleuren van 2016. Voor het eerst dus een blend van twee kleuren: zachtroze en lichtblauw. Zeer licht én zoet in tegenstelling tot de kleur van 2015; Marsala Red. Maar o zo mooi om te verwerken in huis.

Statement tegen keuzestress

Volgens Pantone is juist hiervoor gekozen omdat het leven van tegenwoordig veel stress oplevert (herkenbaar?!). Deze twee kleuren vormen hier tegengif voor. Ze maken samen een perfecte blend: de warme rozekleurige tint gecombineerd met het rustgevende koele blauw. Fijn ook: je kunt de kleuren afzonderlijk mixen met andere tinten. Dan zijn ze nog mooier.

Pantone2-interiorjunkie.

Op de muur of verwerkt in woonaccessoires

Hieronder wat inspiratie hoe je de kleuren in je huis kunt gebruiken: als muurverf voor een groot statement of juist in het gebruik van accessoires of accenten, bijvoorbeeld een roze of blauwe bank in een verder neutraal interieur. Ik zelf kan niet kiezen, vind alle twee de kleuren prachtig. Wat vind jij bijvoorbeeld van de roze marmeren schouw?!

En… Wat vinden jullie van deze twee nieuwelingen?

Pantone4-interiorjunkie

Pantone5-interiorjunkie

Pantone6-interiorjunkie

Pantone7-interiorjunkie

Pantone8 -interiorjunkie

Pantone9-interiorjunkie

Pantone10 -interorjunkie

Pantone11-interiorjunkie

Pantone12-interiorjunkie

Pantone13-interiorjunkie

Beeld gevonden via:

1.  milikenchemical. 2/3. pantone 4.Pearlsandcaramel5/6/7. Ablissfulnest. 8. Houseofhome9. Quickenloans10. Annporter11. Marieclairemaison. 12/13. Brit+co.

Lees hier alle posts van Jamilla.

jamilla
Jamilla woont en werkt (als juf) in Rotterdam.Ook heeft ze een studie grafische vormgeving gevolgd aan de Willem de Kooning Academie. Niet afgemaakt, maar haar liefde voor grafische prints komt terug in haar kleding en interieur. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met interieur en lifestyle en met het bijhouden van haar woonverslaving. Haar laatste verslavingen (interieur-wise): kussens met dierenprint, washi-tape en marmer. Inspiratie vindt ze in woonbladen, op internet en blogs, kringloopwinkels in obscure dorpjes, koffiebarretjes, via vrienden maar ook gewoon op straat. Wat dat betreft biedt Rotterdam genoeg inspiratie en creativiteit! Op de wishlist: echte Bertoia draadstoelen voor aan de eettafel (en een bad op pootjes).

1 reactie

Latoya -

Como din os meus compañeiros, é unha gran mellora tanto na consumición de enerxía como na reducción da coaÃmainncit³n lumínica. Unha boa idea tamén sería fabricar farois que non dean luz hacia o ceo xa que moita de esa luz (enerxía) perdese no universo e sería tamén un malgasto innecesario.

Reageer ook